Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε γιατί έκανε παιδί με τον Μάκη Παντζόπουλο

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Κάπου ανάμεσα στις ευχές που έστειλε η ίδια και η ομάδα της στις νέες μαμάδες, Αθηναΐς Νέγκα και Κατερίνα Τσάβαλου, η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το δικό της τέταρτο παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Συγκεκριμένα, όταν η Ελιάννα Χρυσικοπούλου επεσήμανε ότι η παρουσιάστρια του Rodeo έχει ήδη μια κόρη 8 ετών και τώρα στα 43 της, με τον νέο της σύντροφο, έγιναν ξανά γονείς.

"Μια γυναίκα που έχει ήδη ένα παιδί και παραπάνω, νομίζω ότι θα μπει στη διαδικασία να σκεφτεί να κάνει κι άλλο παιδί, αν το θέλει πολύ κι ο νέος της σύντροφος. Διαφορετικά, μια γυναίκα που έχει κάνει το παιδάκι της και έχει προχωρήσει τη ζωή της, αν δεν το θέλει και ο σύντροφος, δε θα πιέσει νομίζω", είπε η Ελιάννα, με την "ωραία Ελένη" να απαντά: "Γιατί αποκλείεται να τον θέλει τόσο πολύ το σύζυγο που να θέλει και ένα παιδί μαζί του;".

"Δεν ξέρω, νομίζω ότι όταν έχει μεγαλώσει το παιδί θέλει ένα τσίγκλισμα (για να κάνει κι άλλο εννοεί)", ανταπάντησε.

Και η ατάκα της Ελένης, αν και σύντομη, αποκάλυψε το λόγο που έκανε κι εκείνη παιδί με τον νυν σύζυγό της. "Ναι; Για κοίτα με. Άσε με ρε Ελιάννα έχεις το λυσάρι δίπλα σου με τις απαντήσεις", είπε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top