Νοιάσου για την υγεία σου: Οδοντριατρική φροντίδα και στοματική υγιεινή σε άτομα με αναπηρία

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη δική μας οδοντιατρική φροντίδα αλλά και των παιδιών μας!

Κάθε Τετάρτη στις 22:00, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου μαζί με τους ειδικούς από το χώρο της υγείας αναλύουν όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον κόσμο της ιατρικής, των φαρμάκων και των ασθενειών.

Σε ποια ηλικία πρέπει να βάλουμε σιδεράκια στα παιδιά μας; Ποια είναι η ενδεδειγμένη οδοντιατρική θεραπεία για παιδιά με αυτισμό και σοβαρή νοητική στέρηση; Γιατί οι ξένοι τουρίστες εμπιστεύονται τους Έλληνες οδοντιάτρους;

Όλα αυτά μας τα αναλύει, στο πρώτο επεισόδιο για το 2018, ο επ.καθηγητής οδοντιατρικής του Παν/μιου Αθηνών και πρόεδρος του Αthens Dental Tourism Cluster Νικόλαος Κουβελάς. Παράλληλα, βλέπουμε την αυτοψία του Star στο νέο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στον Πειραιά για τους χρόνια πάσχοντες, μαζί με τον πρόεδρο του οργανισμού Σωτήρη Μπερσίμη.

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα σχετικά με την οδοντριατρική φροντίδα των ατόμων με αναπηρία και δείτε εδώ ολόκληρη την εκπομπή!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top