Αντιδράσεις και κόντρες για τους... έγχρωμους αρχαίους Έλληνες

Πως θα σας φαινόταν αν ο Αγαμένονας, ο Δίας και ο Αχιλλέας ήταν έγχρωμοι;

Πως θα σας φαινόταν αν ο Αγαμένονας, ο Δίας και ο Αχιλλέας ήταν έγχρωμοι; Μια νέα, φολόδοξη, αγγλική, τηλεοπτική σειρά με θέμα τον πόλεμο της Τροίας έχει ήδη διχάσει τους θεατές πριν ακόμα προβληθεί. Ο διαδυκτιακός πανικός δημιουργήθηκε ύστερα από την επιλογή των παραγωγων να διαλέξουν αφροαμερικανούς ηθοποιούς για τους ρόλους των αρχαίων ελλήνων.

Πως θα ήταν αν ο  Ryan Gosling υποδυόταν τον Αφροαμερικανό ηγέτη Μάρτιν Λούθερ Κινγκ; Πως θα έμοιαζε αν η Βαιόλα Νρέιβις έπαιζε την Άννα Φρανκ;

Κάπως έτσι σκέφτηκε το BBC και με την  νεα του σειρά μας προκαλεί και μας προσκαλεί να ξεχάσουμε όσα ξέραμε για την αρχαία Ελλάδα.

Η αγγλική τηλεοπτική σειρά των 8 ωριαίων επεισοδίων «Τροία: η Πτώση μας πόλης» πριν ακόμα προβληθεί, έχει διχάσει τους θεατές. Το πρόβλημα, για κάποιους, είναι η επιλογή.

Ο αφοροαμερικανός Ντέβιντ Γκαισι θα είναι ο Αχιλλέας, η  Lemongang Tsipa θα ερμηνεύει τον Αγαμέμνονα και o  Xakim Kae Kazim θα παίζει τον Δια

Αν και ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει σκηνές από το σήριαλ, οι φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές είναι υπέρ- αρκετές για να δημιουργήσουν έναν διαδικτυακό πανικό.

Στο twitter ο τίτλος της σειράς έγινε … trending topic, ενώ οι χρήστες δεν σταματούν να επικρίνουν την ανιστόρητη όπως τονίζουν κίνηση

Οι κριτικοί κινηματογράφου όμως έχουν άλλη απόψη όπως η Άντα Δαλιάκα από το "Έθνος"

Το 2006, ο Τζέραρντ Μπάτλερ ήταν ο Λεωνίδας στους 300.  Το 2008 ο Μπραντ Πιτ έγινε ο Αχιλλέας στο φιλμ Τροία.

Σήμερα κάποιοι υποστηρίζουν ότι με την σειρά «Τροία: η Πτώση μας πόλης»  τρίζουν τα κόκαλα του Όμηρου ενώ άλλοι ότι το BBC και το NETFLIX τρίβουν τα χέρια τους, αφού «κάθε… διαφήμιση  είναι καλή…ακόμα και η αρνητική…»

Το σίγουρο είναι ότι το τηλεοπτικό προϊόν χάρη στον θόρυβο που κάνει τον γύρο του κόσμου έχει ήδη έτοιμο κοινό.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top