Γιώργος Κατσινόπουλος: Όσα είπε για την Αποστολία Ζώη, τον Λευτέρη Παρασκευά και τη φημολογούμενη σχέση του με την Δήμητρα Φραντζή

Τι αποκάλυψε στο Πρωινό

Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Κατσινόπουλος στο Πρωινό μετά την αποχώρησή του από το Nomads.

Διαβάστε επίσης: Nomads: Οι πρώτες δηλώσεις του Κατσινόπουλου μετά την αποχώρησή του

O πρωταθλητής Grappling και Brazilian Jiu Jitsu εμφανίστηκε μέσω Skype από το Palawan  και μίλησε μεταξύ άλλων για τη φημολογούμενη σχέση του με την Δήμητρα Φραντζή.

«Προς την Δήμητρα υπάρχει μια πολύ μεγάλη συμπάθεια και σεβασμός. Είναι μια τρομερή αθλήτρια, μια πολεμίστρια», υπογραμμίζοντας ότι «με όλα τα παιδιά από την μπλε ομάδα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε με τα μάτια, όπως έκανα και τον τελευταίο με τον Γιώργο και τον Νίκο (σ.σ. τους Μαυρίδη και Αναδιώτη)». «Δεν ξέρω τι καταλάβατε εσείς… Επειδή τα πράγματα είναι συγκεκριμένα: ήμουν αρχηγός της ομάδας πολύ καιρό και συνεννοούμουν με τα παιδιά με τα μάτια», κατέληξε.

Επίσης μίλησε για την Αποστολία Ζώη αλλά και τον Λευτέρη Παρασκευά.

«Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τα αθλήματα και τα αγωνίσματα στα οποία έχουμε πάρει μέρος. Σε πάρα πολλά αγωνίσματα τα οποία απαιτούσαν ισορροπία, επιδεξιότητα και στόχο, η Αποστολία είναι πάρα πολύ καλή. Αν είχαμε να κάνουμε με αγωνίσματα όπως ο στίβος μάχης που ήθελε τρεις φορές να πας πάνω κάτω και να περάσεις κάποια εμπόδια, εκεί η Αποστολία δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε καμία περίπτωση. Οπότε έχει να κάνει με τα αγωνίσματα που έχουν επιλεχθεί» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι άνθρωπος που αλλάζω τις απόψεις μου από τη μία μέρα στην άλλη. Υπάρχουν χαρακτήρες και άτομα που θα ταιριάξω και κάποια που δεν θα ταιριάξω. Από εκεί και πέρα, να είναι καλά ο Λευτέρης. Ό,τι έγινε, έγινε, δεν με απασχολεί να το ψάξω παραπάνω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top