Άννα Μπουσδούκου: Λύγισε on air για τον ξαφνικό θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη

Συγκινημένος και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πιτταράς

Συγκλονισμένος είναι ο δημοσιογραφικός κόσμος και κυρίως η οικογένεια του ΣΚΑΙ  για το θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη που πέθανε ξαφνικά το πρωί της Κυριακής από ανακοπή καρδιάς.

Ο 43χρονος δημοσιογράφος που τα τελευταία χρόνια εργάζονταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή είχε βαφτίσει τον ενός ετών γιο του.

Η Άννα Μπουσδούκου, με την οποία συνεργαζόταν τα τελευταία χρόνια, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της στον «αέρα» της εκπομπής της για την απώλεια του αγαπημένου συνάδελφού της.

«Ο Βασίλης έφυγε ξαφνικά, θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα, γιατί είναι αναπάντεχος ο τρόπος», είπε με βουρκωμένα μάτια.

«Η όλη πορεία του Βασίλη έκανε πάρα πολύ κόσμο να αναγνωρίσει το εξής: Ότι τίποτα δεν το έλεγε τυχαία», ανέφερε μεταξύ άλλων εμφανώς συγκινημένη η ίδια και συνέχισε: «Από αυτή την εκπομπή που συνεργαζόμασταν αυτά τα χρόνια, με διαφωνίες, τσακωμούς και συγκρούσεις, πάντα όμως με αγάπη».

Συντετριμμένος ήταν και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πιτταράς, ο οποίος μίλησε επίσης με πολύ όμορφα λόγια για τον Βασίλη Μπεσκένη στον "αέρα" της εκπομπής. 

Δείτε το βίντεο...

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top