Η ταινία «Άνθρωπος από ατσάλι» έρχεται απόψε στο Star

Συντονιστείτε στις 22:10 στο Star

Ο πλανήτης Κρύπτον απειλείται με άμεση καταστροφή.  Ο επιστήμονας Τζορ-Ελ και η σύζυγός του Λάρα, αποφασίζουν να σώσουν τον νεογέννητο γιο τους Καλ-Ελ και τον στέλνουν με ένα μικρό διαστημόπλοιο στη Γη. Έχουν φροντίσει όμως να εισχωρήσουν στον οργανισμό του  έναν γεννητικό κώδικα ώστε να διατηρήσει τη φυλή του Κρύπτον. Ο Καλ-Ελ μεγαλώνει ως ο υιοθετημένος γιος ενός ζευγαριού στη Γη, του  Τζόναθαν και της Μάρθα Κεντ, οι οποίοι του δίνουν το όνομα Κλαρκ.

Εξαιτίας της πραγματικής του καταγωγής, ο Κλαρκ έχει υπεράνθρωπες δυνάμεις, οι οποίες αρχικά του δυσκολεύουν τη ζωή αλλά σταδιακά μαθαίνει να τις ελέγχει και να βοηθάει άλλους ανθρώπους, που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο. Ο Τζόναθαν αποκαλύπτει στον έφηβο Κλαρκ ότι είναι εξωγήινος και τον συμβουλεύει να μην χρησιμοποιεί τις δυνάμεις τους δημοσίως καθώς φοβάται ότι η κοινωνία δεν θα τον δεχτεί. Μετά το θάνατο του Τζόναθαν, ο ενήλικος πια Κλαρκ, αποφασίζει να φύγει από την πόλη, που μεγάλωσε. Ξεκινάει μια εντυπωσιακή περιπέτεια, αναζητώντας τις ρίζες του και την αποστολή του σ’ αυτό τον κόσμο. Περνάει αρκετά χρόνια περιπλανώμενος σε διάφορες πόλεις, κάνοντας διαφορετικές δουλειές και χρησιμοποιώντας ψεύτικα ονόματα ενώ ταυτόχρονα βοηθάει ανθρώπους.

Ένα τυχαίο γεγονός, θα φέρει στο δρόμο του τη μαχητική δημοσιογράφο Λόις Λέιν, της οποίας και θα σώσει τη ζωή. Η Λόις βάζει στόχο να εντοπίσει τον Κλαρκ με την πρόθεση να γράψει ένα άρθρο για τον υπεράνθρωπο, που βρίσκεται ανάμεσά τους.  Ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος όμως παραμονεύει για τον Κλαρκ αλλά και όλον τον πλανήτη Γη.  Αν όμως, θέλει να σώσει τον κόσμο από τον αφανισμό και να αποτελέσει το σύμβολο της ελπίδας για την ανθρωπότητα, ο Κλαρκ δεν έχει άλλη επιλογή από το να αφήσει τον ήρωα που κρύβει μέσα του να λάμψει...

Έτος: 2013
Διάρκεια: 128 λεπτά
Κατηγορία: Φαντασίας-Sci Fi
Πρωταγωνιστές: Χένρι Καβίλ, Έιμι Άνταμς, Μάικλ Σάνον, Νταϊάν Λέιν, Ράσελ Κρόου, Κέβιν Κόστνερ, Κρις Μελόνι
Σκηνοθεσία: Ζακ Σνάιντερ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top