Βίκυ Καγιά: "Δε θέλω να αλλάξω το στυλ της γυναίκας. Θέλω αυτό που αγαπάει η ίδια να γίνεται πιο σωστά"

Η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε για το Fashion Workshop, το Shopping Star, αλλά και το μωράκι που περιμένει σε λίγους μήνες

To star.gr τρύπωσε στα παρασκήνια της επίδειξης μόδας των σπουδαστών του Fashion Workshop Mod’ Art International, στο Παλιό Χρηματιστήριο Αθηνών, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου. Εκεί, συνάντησε τη Βίκυ Καγιά. Με εμφανώς φουσκωμένη την κοιλίτσα της εν αναμονή του δεύτερου άντρα των ονείρων της - μετά τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά - μίλησε όλο χαρά για την επίδειξη, το Shopping Star, που προβάλλεται καθημερινά στις 16:00 στο Star Channel, και το νέο μέλος της οικογένειάς της, που θα υποδεχτεί τους επόμενους μήνες.  

«Eίμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι γιατί θα δείξουν τη δουλειά τους οι δευτεροετείς μας, οι οποίοι αποφοιτούν», είπε όλο χαρά η Βίκυ. «Το Fashion Workshop έχει περάσει σε μια νέα εποχή από πέρυσι και λέγεται Fashion Workshop Mod’ Art International. Γίναμε το παράρτημα της Mod’ Art International στην Ελλάδα, που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο μόδας στη Γαλλία. Οι φοιτητές μας έχουν τύχη γιατί εμείς έχουμε κατακτήσει γι’ αυτούς ένα διεθνές πτυχίο, το οποίο μπορεί να τους βοηθήσει να ανοίξουν τα φτερά τους παντού. Αυτό είναι πάρα πολύ συγκινητικό, ειδικά για μένα που είμαι άνθρωπος της μόδας από τα 14 μου, συνυπολογίζοντας την κάμψη και την ταλαιπωρία που έχει υποστεί η μόδα τα τελευταία χρόνια».

Στη συνέχεια, δε θα μπορούσαμε παρά να αναφερθούμε στην εκπομπή Shopping Star, που η Βίκυ παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά στο Star. «Είμαστε πιο σίγουροι, γιατί πέρυσι τρέχαμε λίγο πίσω από την ουρά μας να προλάβουμε. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και χαρούμενη, γιατί και η ομάδα και η παραγωγή στηρίζουν το project. Είναι κάτι που θεωρώ ότι είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου. (…) Είμαστε όλοι ταγμένοι σε αυτό. Χαίρομαι που έχει αντίκτυπο. Ο κόσμος το αγαπάει πολύ».

H Βίκυ, με εμφανή τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, λόγω εγκυμοσύνης, στην έναρξη της επίδειξης. Στο βάθος, ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς.

«Βλέπεις ξαφνικά τις γυναίκες να θέλουν να ντυθούν καλύτερα» εξηγεί. «Αγαπάνε τα tips, άλλα τα αμφισβητούν, βλέπεις γενικότερα ότι υπάρχει ένας διάλογος. Αυτό με χαροποιεί ιδιαιτέρως».

Τι αλλάζει, όμως, φέτος, από πέρυσι; «Ο κόσμος έχει καταλάβει περί τίνος πρόκειται, έχει τις απαιτήσεις του και πρέπει εμείς να είμαστε 2 και 3 βήματα μπροστά».

«Πρόκειται για καθημερινές γυναίκες. Δεν είμαι εγώ πρωταγωνίστρια, αλλά οι γυναίκες της διπλανής πόρτας, που έχουν τη μόδα τους, τα πιστεύω τους, τα σπίτια τους, τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους. Ασφαλώς με ευγένεια και αγάπη το βλέπω. Αυτό που απασχολεί εμένα δεν είναι να αλλάξω το στυλ της γυναίκας. Είναι αυτό που αγαπάει η ίδια να γίνει λίγο πιο σωστά».

H Βίκυ, μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, παρακολουθεί την επίδειξη των σπουδαστών της σχολής της

Τέλος, δε δίστασε να μιλήσει για το νέο μέλος της οικογένειάς της, το δεύτερο παιδάκι που περιμένει με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά. «Είναι αγοράκι. Το περιμένουμε. Θα έρθει κι αυτό, στο πλατό» είπε γελώντας.

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα της συνέντευξης, στο οποίο η Βίκυ μιλάει για το Shopping Star.

 

Μαρία Ανδρικάκη

m.andrikaki@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top