Η Apple παρουσίασε το iPhone 8 και το 8 Plus

Επίσημα με οθόνη True Tone και πλάτη από γυαλί

Η μεγάλη μέρα έφτασε και η Apple ανακοίνωσε επίσημα τα δυο νέα iPhones της.

Πρόκειται για τους διαδόχους των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, για τα οποία είχε χυθεί αρκετό μελάνι για το πως θα ονομαστούν. Τελικά ήρθαν ως iPhone 8 και iPhone 8 Plus σε μια ειδική εκδήλωση για τα 10 χρόνια από την πρώτη έκδοση του δημοφιλούς smartphone της εταιρείας.

Η Apple έκανε σημαντική μεταπήδηση όσον αφορά στην ονομασία των μοντέλων της, αντί να δούμε iPhone 7s και iPhone 7s Plus, πήγε στον αριθμό 8.

Να σημειωθεί (αν έχει κάποια αξία) ότι και η Samsung βρίσκεται στον αριθμό 8 με τις ναυαρχίδες S και Note. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Apple δεν κυκλοφορεί S έκδοση, από τότε που ξεκίνησε με το iPhone 3GS το 2009.

Μπορεί να άλλαξε τον αριθμό, αλλά από άποψη σχεδιασμού τα νέα iPhone 8 & 8 Plus, παραμένουν στην ίδια γραμμή με αυτό που έχει υιοθετήσει από το 2014 με τα iPhone 6 και 6 Plus.

Στη σειρά του iPhone 8, η Apple έχει κάνει σημαντική βελτίωση όσον αφορά στην οθόνη προσθέτοντας την τεχνολογία True Tone, όπως στο 10.5 ιντσών iPad Pro.

Η οθόνη προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με το φως του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεται και προσφέρει πιο ακριβή χρώματα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top