Survival Secret: Η πρεμιέρα από την εξωτική Κουρούτα, ο αλά James Bond Κώστας Σόμμερ και ο καυγάς του Αϊβάζη για τα καρπούζια

Μπήκε στη ζωή μας το ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon

Αν σας «χαλούσε» την περασμένη σεζόν ο μισθοφόρος και ο μάνατζερ ράγκμπι, τότε δεν έχετε δει το «Survival Secret»!

Το ριάλιτι… επιβίωσης του Epsilon- παρωδία του Survivor έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα το βράδυ ξαναθυμίζοντας σε όλους τι πάει να πει… cult τηλεόραση.

Μετά τα εντυπωσιακά τοπία της μαγευτικής Κουρούτας (ποιος Άγιος Δομίνικος;) ο παρουσιαστής Κώστας Σόμμερ συστήθηκε στους τηλεθεατές περπατώντας δίπλα στη θάλασσα σαν άλλος… James Bond και γνώρισε τους διάσημους –λέμε τώρα- και τους… άσημους που επιλέχθηκαν για να πάρουν μέρος σε αυτήν την περιπέτεια.

Ανάμεσα σε αυτούς, οι Droulias Brothers, ο Γιώργος Μανίκας, ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο Τάσος Μπερδέσης, ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Θάνος Πετρέλης, η Πηγή Δεβετζή, η Φιλίτσα Καλογεράκου, η Κατερίνα Νάκα, η Μαρία Ματσούκα, η Πωλίνα Τριγωνίδου, και  η Ιρένε Τροστ που αποτελούν την πράσινη ομάδα.

Στην αντίπαλη ομάδα, την κόκκινη, συνυπάρχουν μεταξύ άλλων ένας μάγειρας από την Κρήτη, ένας κομμωτής, μια μακιγιέζ- kick boxer, μια καθηγήτρια pole dancing, ένας ποδοσφαιριστής από τον Βόλο που πολλοί τον χαρακτήρισαν ως τον νέο Ντάνο, αλλά και ένα γνώριμο πρόσωπο, η πρωταθλήτρια fitness- bodybuilder Αποστολία Λυβιάκη, φίλη του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Survivor, η οποία μας συστήθηκε από το γυμναστήριο του πατέρα του, δίνοντας μια γεύση από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. 

Οι παίκτες του Survival Secret μπήκαν κατ’ ευθείαν στα βαθιά… στην κυριολεξία!  Πριν ακόμα πατήσουν το πόδι τους στη στεριά κλήθηκαν να αγωνιστούν! Πήδηξαν από τα σκάφη που τους μετέφεραν και έπρεπε να φτάσουν στη στεριά μεταφέροντας τις σχεδίες τους αλλά και όλα τα κομμάτια του μπάνερ τους. Η καθεμιά ομάδα είχε το δικό της προσωπικό στυλ για να φτάσει στη στεριά και τελικά νικήτρια ομάδα ήταν η κόκκινη που κατόρθωσε να φτιάξει το λογότυπο του μπάνερ της πριν από την πράσινη ομάδα – εκείνη δηλαδή των διασήμων.

Όσο για το έπαθλο; Ποιο φαγητό και ποια ασυλία; Στο Survival Secret μοιράζουν λεφτά! Το σεντούκι έκρυβε ολόκληρο το χρηματικό έπαθλο! 150.000 ευρώ που διεκδικεί ο νικητής, το οποίο κάθε εβδομάδα η νικήτρια ομάδα θα παίρνει το σεντουκάκι και θα το έχει στα χέρια της! "Υπερπαραγωγή", όχι αστεία! 

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι εντάσεις, γιατί ριάλιτι χωρίς καβγά δεν γίνεται. Αυτός που έβγαλε πρώτος τα… μαχαίρια δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος έκανε τον… σαματά του επειδή κάποιοι συμπαίκτες του δεν μάζεψαν τα καρπούζια που έφαγαν! Βλέπετε, δεν έχουν καρύδες στην Κουρούτα!

Αυτά και είναι μόνο η αρχή!...

Της Στέλλας Αθανασάκη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top