Άση Μπήλιου: Μιλά για τα μελλοντικά της σχέδια την ερχόμενη σεζόν και αποκαλύπτει: «Με “έδιωξαν” από τον Alpha. Μου είπαν …»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο «Down Town»

Άση Μπήλιου:«Με “έδιωξαν” από τον Alpha. Μου είπαν …»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «Down Town» παραχώρησε η Άση Μπήλιου. Μεταξύ άλλων η γνωστή αστρολόγος αποκάλυψε τα σχέδια της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία φορά που απολύθηκε.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

Εσύ πως διαχειρίζεσαι το θέμα δουλειά;

Προσωπικά εγώ με τη δουλειά δεν φοβάμαι καθόλου. Έχω χάσει άπειρες φορές τη δουλειά μου. Από τότε που ξεκίνησα να δουλεύω, πολύ μικρή, με έχουν προσλάβει και με έχουν απολύσει πολλές φορές. Έχω τεράστια εμπειρία σ’ αυτό. Το θέμα είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Αδικίες σαφώς και υπάρχουν πολλές, δεν είναι όλα δίκαια σε αυτό τον κόσμο, αλλά δεν είναι και όλα άδικα. Άσε που πολλές φορές ο εγωισμός δεν μας αφήνει να διακρίνουμε ποιο είναι το δίκαιο και ποιο είναι το άδικο.

Πότε σε απέλυσαν τελευταία φορά;

Πέρυσι. Με έδιωξαν, εντός εισαγωγικών, από τον Alpha. Μου είπαν: «Αν θέλεις, μείνε στην Ελένη, αλλά δεν θα κάνεις την εκπομπή σου». Και εμένα αυτό που με ενδιέφερε ήταν η εκπομπή μου. Επίσης, έγινε άκομψα, δεν έγινε με τον σωστό τρόπο και γι’ αυτό έφυγα. Και αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με την Ελένη η οποία με ήθελε, κι εγώ την ήθελα, και γι’ αυτό πήγα και φέτος πολλές φορές στην εκπομπή της.

Τελικά, τι θα κάνεις του χρόνου; Πολλά γράφονται.

Τίποτα απολύτως δεν ισχύει απ’ όσα γράφονται. Ακόμα συζητάω και όταν βρω την κατάλληλη για μένα θέση, που να με ικανοποιεί, θα το πω. Είμαι σε καλή περίοδο διαπραγματεύσεων.

Ο χάρτης σου τι λέει; Θα είσαι στην τηλεόραση;

Ο χάρτης μου είναι μια ακτινογραφία μου. Ο χαρακτήρας μας είναι το μέλλον μας, όχι ο χάρτης μας. Εμείς έχουμε την τελική απόφαση.

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top