Ο Μάριος Πρίαμος μίλησε πρώτη φορά για τα ρατσιστικά μηνύματα στα social media!

''Είμαι υπερήφανος που άλλαξα άποψη για αυτό το θέμα''

Την δική του απάντηση στον σάλο που είχε προκληθεί με τις ρατσιστικές αναρτήσεις στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media για τους μετανάστες, έδωσε ο Μάριος Πρίαμος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor  αποκάλυψε ότι είδε τι έχει συμβεί όταν πήρε το κινητό του μετά το τέλος του τελικού και δεν έκρυψε ότι στεναχωρήθηκε.

«Χτες μετά τον τελικό που πήραμε τα κινητά μας το είδα, και με λυπεί πάρα πολύ. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Η ανάρτηση αυτή είναι πριν από 6-7 χρόνια, είναι πολύ λεπτό το θέμα. Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί το είχα γράψει, είχε γίνει μια ιστορία για μια οικογένεια, και πάνω στο θυμό και στην ένταση το έγραψα, κάτι το οποίο μετανιώνω, είμαι ένας άνθρωπος που μεγαλώνοντας έχουν αλλάξει κάποια πράγματα για μένα στην πορεία σαν Μάριος. Το έχω αλλάξει στην πορεία της ζωής μου, και είμαι χαρούμενος, γιατί δεν παίζουμε με τον πόνο των ανθρώπων.

Θα την κατεβάσω την ανάρτηση, αλλά τι διαφορά κάνει; Έξω μπορεί ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει, αν δεν σου αρέσει, μπορείς να με βρίσεις, είναι κάτι που το έγραψα, δεν θα πω ότι μου χακάρανε το Facebook. Είμαι υπερήφανος που άλλαξα άποψη για αυτό το θέμα. Κάνω λάθη και θα μετανιώνω για λάθη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top