Survivor Panorama: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον μεγάλο ΤΕΛΙΚΟ δια στόματος Μαραγκουδάκη

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ένα survivor Panorama διαφορετικό και με πολλές αποκαλύψεις είναι αυτό της Πέμπτης. Στη μία καρέκλα, απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη κάθισε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η διευθύντρια προγράμματος του Σκάι, η οποία έδωσε απαντήσεις για όλα!

Ανάμεσα στα πλέον «φλέγοντα» για τους φανατικούς του ριάλιτι επιβίωσης είναι το πότε, το που και το πώς θα γίνει ο μεγάλος τελικός!

«Ο ημιτελικός θα γίνει στις 4 και ο τελικός στις 5 Ιουλίου στην Αθήνα! Στον τελικό θα είναι δύο παίκτες και στον ημιτελικό τέσσερις, όμως και στον τελικό και στον ημιτελικό θα είναι όλοι οι παίκτες εκεί!», είπε.

Και πρόσθεσε: «Οι παίκτες θα επιστρέψουν νωρίτερα από τις 4 Ιουλίου, αλλά δεν θα έρθουν στην Ελλάδα για να μην υπάρξουν διαρροές, θα τους πάμε σε ένα άλλο μέρος και δεν θα έχουν και κινητό, δεν θα έχουν δηλαδή καμία επικοινωνία! Δεν θα σας πω όμως το που θα τους πάνε…»!

Αποκαλύψεις επί του θέματος έκανε και ο Κώστας Κοκκινάκης: «Τα αγωνίσματα όλα θα τα δείξουμε από τον Άγιο Δομίνικο, δεν θα υπάρξει αγώνισμα επί τόπου εκείνη τη στιγμή! Στον ημιτελικό θα υπάρχουν αγωνίσματα που θα τα δούμε στο βίντεο και από τους 4 παίκτες, βάσει αγωνισμάτων και ψηφοφορίας, θα πάμε στους δύο, που οι δύο θα πάνε σίγουρα μόνο από ψηφοφορία του κοινού, η οποία θα είναι καινούρια όπως και η ψηφοφορία του ημιτελικού!».

Τέλος, εξήγησε ότι το Survivor θα γίνει ατομικό αν χάσουν στο επόμενο αγώνισμα ασυλίας οι Διάσημοι, είτε αν αποχωρήσει η Σάρα Εσκενάζη οπότε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν θα έχει αντίπαλο, είτε αν τραυματιστεί ένας εκ των δύο Διάσημων.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top