ΑΠΑΝΤΗΣΕ on air η Σκορδά στον δικηγόρο που έγινε viral και ΑΠΕΙΛΕΙ με μηνύσεις: «Ας μου κάνει και 10!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Εκείνη κατέκρινε έντονα μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης τον δικηγόρο Θανάση Καρατσιώλη που έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για τις Ελληνίδες που βγαίνουν στην παραλία και εκείνος απείλησε με μηνύσεις για τα όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό του, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης, όπως έχετε διαβάσει στο star.gr.

Η είδηση αυτή έφτασε, όπως ήταν αναμενόμενο, στα αυτιά της Φαίης Σκορδά, η οποία και το σχολίασε μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του "Πρωινό".

«Θέλουν να μου κάνουνε μήνυση! Το έμαθες το θέμα με το δικηγόρο;» είπε η παρουσιάστρια λίγο πριν δώσει το λόγο στην Λίτσα Πατέρα για να κάνει τις καθημερινές αστρολογικές της προβλέψεις.

«Να σου κάνουνε, είναι πολύ ωραίο να σου κάνουνε μήνυση, εγώ το θέλω! Γιατί όταν έχεις απόλυτο δίκιο… Το έμαθα το θέμα. Όλες οι μανούλες που έχουνε κάνει παιδάκια, και έχουν δουλειές στο σπίτι τους, δεν μπορούν να είναι όλη μέρα στα γυμναστήρια, αξίζουν έπαθλο, κι ας είναι οι κοιλίτσες τους ζελέ!» είπε η αστρολόγος.

Και η Φαίη πρόσθεσε: «Συμφωνώ απόλυτα, και εγώ αυτής της λογικής είμαι! Οπότε αν θέλει, ας μου κάνει και 10 μηνύσεις! Ααααχ! Δεν πειράζει!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top