Τσίμπησε σκορπιός τον Σπαλιάρα στο «Survivor»-«Ήταν στην κοιλιά μου και περπάταγε!»

«Με πόνεσε πολύ!»

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, καθώς την ώρα που είχε ξαπλώσει, τον τσίμπησε σκορπιός!Ευτυχώς όμως, δεν ανήκε στους δηλητηριώδεις του είδους.

Παράλληλα άμεση ήταν και η παρέμβαση του γιατρού ο οποίος του έκανε τις απαραίτητες ενέσεις, με αποτέλεσμα να συνέλθει γρήγορα από το τσίμπημα.

Όπως ο ίδιος είπε στη συνέχεια, ο σκορπιός (που ήταν μικρός σε μέγεθος) είχε μπει μέσα στην μπλούζα του:

«Πόνεσε πολύ! Το τσίμπημα είναι σαν να σε τσιμπάνε 100 κουνούπια. Ήταν στην κοιλιά μου, περπάταγε στην κοιλιά. Στην αρχή το ένιωσα να περπατά στα πόδια μου. Μετά ένιωσα κάτι στην κοιλιά μου και σηκώθηκα πάνω».

Και πρόσθεσε:

«Ήμουν πάνω στο στρώμα με τη φόρμα και το φούτερ. Μέσα από την φόρμα εκεί πέρα βρήκε; Με έχει τσιμπήσει άλλη μια φορά στην Ελλάδα, αλλά δεν πόνεσα τόσο», για να καταλήξει λέγοντας:

«Έζησα και αυτή την εμπειρία. Ελπίζω να μην μου συμβούν άλλα ατυχήματα όσο είμαι εδώ. Τέλος καλό όλα καλά, είμαι έτοιμος να αγωνιστώ με πιο γερά αντισώματα».

Το περιστατικό πάντως είχε ως αποτέλεσμα να ενωθούν ξανά Μαχητές και Διάσημοι, καθώς οι δεύτεροι έσπευσαν στην καλύβα των Μαχητών να δουν τι συνέβη και αν είναι καλά ο Σπαλιάρας.

ΔΕΙΤΕ TO VIDEO.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top