Ξύπνησε στην παραλία του Survivor ο Σάκης Ρουβάς: «Με τα παιδιά γίναμε μια ομάδα»

Δείτε τη νέα φωτογραφία

Είχαμε μείνει στην επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στην παραλία, εκεί όπου χωρίς να τον περιμένουν «Διάσημοι» και «Μαχητές» αποκαλύφθηκε το μεγάλο έπαθλο που ο Σάκης Τανιμανίδης δεν τους είχε αποκαλύψει κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Το επεισόδιο της Τετάρτης ξεκίνησε αποκαλύπτοντάς μας το ξύπνημα του κορυφαίου Έλληνα σταρ στην παραλία των ομάδων, μετά το μίνι πάρτι γύρω από τη φωτιά που είχαν στήσει.

Μετά τα πρώτα πλάνα από το ειδυλλιακό τοπίο, ο Έλληνας σταρ μίλησε στην κάμερα για το πώς του φάνηκε αυτή η εμπειρία του να κοιμάται στην παραλία, πάνω στην άμμο. Μεταξύ άλλων, ο Σάκης δήλωσε ότι παρόλο που δεν κοιμήθηκε πολλές ώρες, ξύπνησε γεμάτος ενέργεια. 

«Χθες ήταν μια έντονη βραδιά και ξύπνησα από το χάραμα. Αν και δεν κοιμήθηκα πολλές ώρες, ξύπνησα γεμάτος ενέργεια. Είδα την ανατολή του ήλιου, ήταν πολύ όμορφα», είπε συγκεγκριμένα, ενώ επεσήμανε πως, παρά την χρωματική διαφοροποίηση, οι παίκτες είναι μία ομάδα, στέλνοντας εκ νέου το ουσιαστικό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης το οποίο εξέφρασε κατά την παραμονή του στο παιχνίδι.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top