Τι γράφει ο τουρκικός τύπος για την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ νίκη του Ολυμπιακού και την πρόκρισή του στο final 4

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που καταφέρνει πάντα να μένει μέσα στον αγώνα δυνατή

Τι γράφει ο τουρκικός τύπος για την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ νίκη του Ολυμπιακού και την πρόκρισή του στο final 4

Με 82-78 επικράτησε ο Ολυμπιακός επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το βράδυ της Παρασκευής, και προκρίθηκε στο final 4 της  Euroleague.

Τα παιδιά του Γιάννη Σφαιρόπουλου κοίταξαν κατάματα την πρωταθλήτρια Ευρώπης των 43 εκατ. ευρώ μπάτζετ και της είπαν «όχι», 82-78, για ένα πρώτο «back to back» στην ιστορία της.

Πώς σχολίασε όμως ο τουρκικός την νίκη τους στην Κωνσταντινούπολη;

«Όλο δικό σου καναρίνι» αναφέρει η Χουριγιέτ , ενώ η Μιλλιέτ έχει πρωτοσέλιδο με τίτλο «Αυτή τη φορά ας έλθει η κούπα», ενώ μέσα η εφημερίδα έχει κείμενο με τίτλο  “Προσοχή στον Σπανούλη” και αναφέρεται σε  δήλωσή του Τουρκου μπασκετμπολίστα Καλίτς ο οποίος λέει χαρακτηριστικά.

«Ο Ολυμπιακός με τον  Σπανούλη και άλλους ένα-δύο παίκτες είναι σε καλή φόρμα. Ποτέ δεν είναι φαβορί, αλλά πάντα έρχονται και νικάνε τους αντιπάλους τους. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από την CSKA εμείς»

Τα δημοσιεύματα όμως, δίνουν και παίρνουν και για την Φενέρμπαχτσε που νίκησε την Ρεάλ και θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής.

«Ένα βήμα έμεινε για την Φενέρ» αναφέρει η Σαμπάχ, ενώ η Χαμπερτούρκ τιτλοφορείται ως «Η Φενέρμπαχτσε στον τελικό».

Εντωμεταξύ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανταποκρίτρια του Star στην Τουρκία Άννα Ανδρέου, ο  Τούρκος υπουργός Αθλητισμού, Ακίφ Τσαγατάι Κιλίτς, συνεχάρη τη Φενέρμπαχτσέ, αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Είμαι σίγουρος ότι θα φέρουν το καλό αποτέλεσμα στο τέλος. Συγχαίρω την ανδρική ομάδα μπάσκετ της Φενέρμπαχτσέ που έβαλε την υπογραφή της σε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην μπασκετική ιστορία της χώρας μας για το μόχθο τους και εύχομαι καλή επιτυχία στον τελικό».

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσέ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, από την άλλη είπε  ότι «ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που καταφέρνει πάντα να μένει μέσα στον αγώνα δυνατή, ενώ δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ καλά για την Κυριακή’

Ο παίχτης της Εκπε Ούντοχ, σε δηλώσεις μετά το τέλος του  αγώνα της ομάδας του ανέφερε:  «Είμαστε έτοιμοι για τον Ολυμπιακό. Αφού τους νικήσουμε κι αυτούς, θέλουμε να πάρουμε την κούπα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top