Survivor: Τα σχόλια της Λάουρας για τον άγριο καυγά- ΔΕΙΤΕ πώς άδειασε... κατά λάθος την ομάδα των Διασήμων!

ΔΕΙΤΕ τι είπε η πρώην παίκτρια ριάλιτι

Τον άγριο καυγά που ξέσπασε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές, με αφορμή τη μέση του Σπαλιάρα, σχολίασε η Λάουρα Νάργες στο «Survivor Πανόραμα». Ωστόσο, στην προσπάθειά της να εξηγήσει τι μπορεί να έχει συμβεί, άδειασε κατά λάθος την ομάδα της λέγοντας πως "έχει συμβεί και σε μας να το χρησιμοποιήσουμε αυτό" εννοώντας τον τραυματισμό,  την περίοδο που την πονούσε το γόνατό της. 

«Τώρα που το βλέπω στεναχωριέμαι λίγο…για τις εντάσεις που ζουν. Το έλεγα πάντα στα παιδιά ότι πρέπει να φροντίζουμε να θυμόμαστε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι και ότι κάποια στιγμή όλη αυτή η πείνα και η ταλαιπωρία θα περάσει» ανέφερε.

Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη πήρε θέση λέγοντας πως κατά τη γνώμη της «οι Διάσημοι ήταν λίγο υπερβολικοί».

«Μου κάνει εντύπωση που είδα τον Κώστα (Κοκκινάκη) να φωνάζει που είναι τόσο ήρεμος άνθρωπος. Πιστεύω ότι υπάρχει άλλο προηγούμενο μέσα σε αυτό. Γιατί δεν πιστεύω ότι θύμωσαν με τον Σπαλ για αυτό. Γιατί έχει συμβεί και σε μας να το χρησιμοποιήσουμε αυτό» ανέφερε και πρόσθεσε: «Υπήρχε μια περίοδος που το γόνατό μου δεν ήταν καλά. Δεν έπαιρνα κάποια Χ έγκριση από το γιατρό. Και είχαμε αποφασίσει όλοι μαζί σαν ομάδα να προσέξουμε το γόνατό μου, να το προφυλάξουμε προκειμένου να μην καταλήξουμε σε χειρουργεία γιατί είναι δύσκολα τα παιχνίδια εκεί και επικίνδυνα. Και ήταν μια περίοδος που δεν έπαιζα λόγω του γονάτου και τρώγαμε συνέχεια πέναλτι. Η ομάδα μου καθόταν και το υποστήριζε όλο αυτό. Πόσο μάλλον τώρα που το πέναλτι είναι από την άλλη ομάδα, είχε όφελος η ομάδα των Διασήμων να παίξει με όποιον παίκτη ήθελε. Πιστεύω (ο τσακωμός) με τον Σπαλιάρα έχει να κάνει με άλλο προηγούμενο, με ένα θέμα επικρατούσε ούτως ή άλλως στις δύο ομάδες. Το υποθέτω το παρασκήνιο δεν το ξέρω. Γιατί η ομάδα μου ήταν πάντα δεκτική στο κομμάτι του πέναλτι. Το υποστήριζε όλο αυτό» τόνισε. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top