«Υπάρχουν οικογένειες που πεινούν και που μένουν στα παγκάκια. Eμείς ασχολούμαστε με τη βία και για το ότι έκλ@σε ο Ντάνος»

Η δήλωση που κάνει το γύρο του διαδικτύου

«Υπάρχουν οικογένειες που πεινούν και που μένουν στα παγκάκια. Eμείς ασχολούμαστε με τη βία και για το ότι έκλ@σε ο Ντάνος»

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε μια δήλωση του αρχηγού του ΟΦΗ, Κώστα Κιάσσου, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή «Για μια μπάλα ζούμε» με τους Δημήτρη Σαμόλη, Αλέξη Βιρβίλη και Βασίλη Τεμπέλη.

Μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στη γενικότερη κατάσταση στη χώρα μας.

Αφορμή βρήκε να σχολιάσει και τη φρενίτιδα που επικρατεί στην καθημερινότητα όλων με το Survivor! Μιλώντας για το reality, χρησιμοποίησε και το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου. 

«Ο κόσμος περνάει πάρα πολύ δύσκολα. Δεν έχουμε ανάγκη τους οπαδούς να σκοτώνονται, να μαχαιρώνονται και να βγάζουν πιστόλια. Έχουμε καταντήσει Αγκόλα… Υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα. Το θεωρώ αδιανόητο τα πιο σημαντικά πρόσωπα στην Ελλάδα να είναι οι παίκτες του Survivor, ενώ υπάρχουν οικογένειες που πεινούν και που μένουν στα παγκάκια. Εμείς ασχολούμαστε με τη βία και για το ότι έκλασε ο Ντάνος. Είναι τραγικό αυτό που παρουσιάζουμε ως λαός. Πρέπει να μπούμε στο δρόμο μας», επεσήμανε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top