ΘΗΡΙΟ ο πατέρας του Βασάλου! Απειλεί με αγωγές και μηνύσεις

Με ποιον τα έβαλε και τι ζητάει

ΘΗΡΙΟ ο πατέρας του Βασάλου

Έξαλλος έχει γίνει ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου, Γιάννης με την Κύπρια, η οποία εμφανίζεται στα ΜΜΕ και ισχυρίζεται ότι έχει σχέση με τον γιο του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Όλα καλά» του Μακεδονία TV, ο πατέρας του Κωνσταντίνου τόνισε ότι δεν γνωρίζει την κοπέλα, ότι ξέρει πως έχει δεσμό με άλλον άνδρα, ενώ για πρώτη φορά μέσω της εκπομπής προειδοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της αν δεν σταματήσει αν αναφέρεται στην οικογένειά του.

«Εγώ δεν τη γνωρίζω καθόλου και μου κάνει πολύ δυσάρεστη εντύπωση το γεγονός ότι βγαίνει και μιλάει. Είπα στην κόρη μου να επικοινωνήσει μαζί της και να την ενημερώσει ότι την επόμενη φορά που θα ξαναχρησιμοποιήσει το όνομα της οικογένειας του Κωνσταντίνου ή θα μιλήσει για λογαριασμό της οικογένειας του Κωνσταντίνου ή για τον Κωνσταντίνο εγώ θα απευθυνθώ σε δικηγόρο. Δεν πρόκειται να αφήσω όλο αυτό το πράγμα να γίνεται εν τη απουσία του Κωνσταντίνου. Δεν θέλω κανείς να χρησιμοποιεί το παιδί μου για κανέναν λόγο. Αν υποχρεωθώ και αν αναγκαστώ, θα κινηθώ νομικά. Τι άλλο να κάνω; Δεν έχω άλλη λύση», ξεκαθάρισε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top