Το ΕΣΡ ’’αδειάζει’’ την κυβέρνηση: «Μπορούν να δοθούν έως και 11 τηλεοπτικές άδειες

Για ιδεοληψίες κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συνέδριο του ΣΕΒ

Δυνατότητα για τριπλάσιο αριθμό τηλεοπτικών αδειών  από αυτόν που προκήρυξε η κυβέρνηση  βλέπουν τα μέλη του Εθνικού  Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Ο διαγωνισμός που ακύρωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας προέβλεπε μόνο 4 άδειες όμως ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, μιλώντας στην διάσκεψη των προέδρων της Βουλής εκτίμησε ότι το φάσμα μπορεί να χωρέσει τουλάχιστον 11 κανάλια εθνικής εμβέλειας.

«Oι δυνατότητες που έχουμε είναι για εννέα συνολικά κανάλια εθνικής εμβέλειας, τα οποία θα μεταδίδουν ταυτόχρονα σε υψηλή ευκρίνεια και σε Standard ευκρίνεια. Όταν η ΕΡΤ αποκτήσει το δικό της σύστημα εκπομπής, θα έχουμε τη δυνατότητα να δοθούν δύο ακόμη άδειες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος Ρ. Μορώνης

 

Ο πρόεδρος του ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου μίλησε για τα νομικά εμπόδια και τις τεχνολογικές εξελίξεις που αναμένονται  καθώς υπάρχει η εκτίμηση οτι μια νέα βεβιασμένη κίνηση θα μπορούσε να εγείρει νέα θέματα αντισυνταγμνατικότητας. Για  ιδεοληψίες κατηγόρησε την κυβέρνηση ο,Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συνέδριο του ΣΕΒ .

 

«είναι ιδεολογικές επιλογές της κυβέρνησης, ρωτήστε την γιατί προκήρυξε μόνο 4 άδειες ενώ το σύστημα μπορεί να έχει πολύ περισσότερες», είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top