ΜΟΝΟ στο star.gr: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια;

Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr

ΜΟΝΟ στο star.gr: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια;

Επαγγελματικές υποχρεώσεις θα κρατήσουν την Έλλη Κοκκίνου μακριά από την καρέκλα της στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar την Κυριακή και τελικά, όπως έχετε διαβάσει στο star.gr, το «κενό» θα καλυφθεί από την Ζέτα Μακρυπούλια.

Αυτή, όμως, η «συμφωνία» της παρουσιάστριας που λείπει καιρό από τις οθόνες μας (έχουμε να την απολαύσουμε σε show από όταν παρουσίαζε το «Just The 2 Of Us» στο Mega), έκανε τις φήμες να φουντώσουν ακόμα πιο πολύ σχετικά με τη σχέση της με τους ιθύνοντες του καναλιού των Σπάτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, η Ζέτα, αν και το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ταχθεί στο θέατρο, φαίνεται να βρίσκεται εδώ και καιρό σε συζητήσεις με τους Αντενικούς.

Αφορμή για τις συζητήσεις αυτές είναι η αναβίωση του «Ρουκ Ζουκ», το τηλεπαιχνίδι που είχαμε πρωτοδεί στην ελληνική τηλεόραση το 1994 με την Μαίρη Μηλιαρέση στο τιμόνι του.

Με μια διάθεση να επιστρέψει «άρωμα ‘90s» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, οι ιθύνοντες του καναλιού προσέγγισαν την Ζέτα, η συμφωνία είναι… προ των πυλών, αλλά για την ώρα δεν έχει «κλείσει» τίποτα.

Μάλιστα, μέχρι στιγμής ούτε το ίδιο το κανάλι γνωρίζει αν το εν λόγω παιχνίδι θα ενταχθεί στον προγραμματισμό του την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν ή θα μείνει στο συρτάρι για την επόμενη.

Όσο για την Ζέτα Μακρυπούλια; Το ρεπορτάζ μας μας λέει ότι είναι ενθουσιασμένη και ανυπομονεί να το δει να παίρνει σάρκα και οστά εν έτη 2017!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top