Survivor: Τσανγκ: ΑΥΤΑ τα μυστικά των «Διασήμων» ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ο Σπαλιάρας στους «Μαχητές»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τι θα άλλαζε αν έπαιρνε μέρος από την αρχή στο Survivor, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων ο Ορέστης Τσανγκ καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Panorama το μεσημέρι της Τρίτης.

«Το μόνο που θα άλλαζα είναι ότι θα ήμουν πιο σίγουρος για τις απόψεις που είχα και θα μιλούσα λίγο παραπάνω. Πράγματα που έβλεπα ότι κάνουν συμπαίκτες μου και από την αντίπαλη ομάδα, τα κρατούσα στη σκέψη μου και δεν τα ανέφερα, τα κρατούσα μέσα μου», είπε απαντώντας στην Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, κλήθηκε να απαντήσει και στο αν τελικά ο Σπαλιάρας έδωσε μυστικά «Διασήμων» στους «Μαχητές» όταν άλλαξε ομάδα: «Όταν ήρθε σε εμάς, μας έφερε τον τρίφτη και αυτό άλλαξε τα πάντα στο θέμα πείνας, διότι όταν χρησιμοποιούσαμε τον τρίφτη το ρύζι γινόταν πενταπλάσιο. Βάζαμε 5-6 καρύδες τριμμένες και μια κούπα ρύζι. Κι αυτό άλλαξε τα πάντα. Όταν είχαμε φακές, κάναμε φακές μαζί με ρύζι και μαζί με τριμμένη καρύδα, κάναμε σούπα καρύδας. Άλλαξε το θέμα πείνας».

«Μας είπε κάποια πράγματα. Ότι ο Στέλιος κάνει παρέα με τον Χούτο ή για κάποιες κόντρες που είχαν γίνει στην άλλη ομάδα ή γιατί η Ειρήνη τρώει τόσο bullying… Τελικά δεν ήταν μόνο αυτή το πρόβλημα,  αλλά ότι της είχαν κάνει ένα εμπάργκο κάποιοι, ένας από αυτούς δεν ήταν ο Γιάννης», είπε και εξήγησε: «Ο Γιάννης δε στάθηκε στα κουτσομπολιά, αλλά στις χρήσιμες πληροφορίες, στο τι γίνεται στην αντίπαλη ομάδα και προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ στο να καταλάβω την ψυχολογία των άλλων».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top