Ο «Κινέζος από την Θεσσαλονίκη» Ορέστης Τσανγκ θέλει να εξάγει ελληνικά προϊόντα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Για την οικογένειά του, για το ελληνικό του όνομα, τον ελληνικό τρόπο ζωής, αλλά και την Ελλάδα που θέλει να… εξάγει στο εξωτερικό μίλησε ο Ορέστης Τσανγκ, καλεσμένος στην εκπομπή «Survivor Panorama» το μεσημέρι της Δευτέρας.

Αρχικά, ο πρώην «Μαχητής» συγκινήθηκε όταν είδε τα πλάνα από όταν είχε πάρει μηνύματα των δικών του ανθρώπων κατά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πώς πήρε το ελληνικό του όνομα, που είναι Ορέστης Φαίδων και εξήγησε τι έκανε τους δικούς του να του τα δώσουν.

Μάλιστα, όπως είπε «μιλάμε και τις δύο γλώσσες γιατί από όταν ήμουν μικρός έχουμε εντρυφήσει στην ελληνική κοινωνία. Έχω την ελληνική παιδεία, την ελληνική νοοτροπία».

Μίλησε ακόμα για το κομμάτι «επιχειρηματίας» με το οποίο μας συστήθηκε: «Είμαι νέος επιχειρηματίας. Ήμουν στη γυμναστική ακαδημία, άλλαξα σχολή, τελείωσα τεχνολόγος γεωπόνος. Θεώρησα ότι η Ελλάδα έχει εξαιρετικά προϊόντα και μπορούμε να τα εξάγουμε στον κόσμο. Αυτά που θα έκανε κάθε νέος επιχειρηματίας. Η μαμά μου ασχολείται με τα τουριστικά είδη, με το εμπόριο, εγώ θέλω να κάνω το αντίθετο, να εξάγω Ελλάδα. Θέλω να κάνω μια εταιρεία καινοτόμα με μόνο ενδιαφέρον και άξονα τις εξαγωγές. Θέλω από την Ελλάδα να πάω σε όλο τον κόσμο. Να είναι 100% ελληνικά προϊόντα. Η Ελλάδα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top