Η πρώτη ανάρτηση του Τσανγκ λίγο πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο!

"Ένα καινούριο ταξίδι ξεκινάει"

 Η πρώτη ανάρτηση του Τσανγκ λίγο πριν φύγει από τον Άγιο

H τελευταία αποχώρηση από το Survivor ήταν ο «χρυσοχέρης» της παρέας, Ορέστης Τσανγκ, ο οποίος ήδη πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τη χώρα μας.

Με τις αποσκευές του έτοιμες και με ψυχολογία αναχώρησης κι επιστροφής, ο «Θεσσαλονικιός Κινέζος», όπως τον φωνάζουν οι φαν του, έκανε ένα post στον λογαριασμό του στο Facebook, πριν αποχαιρετήσει τη Δομινικανή Δημοκρατία.

«Μετά από 89 μέρες, τελειώνει ένα όμορφο ταξίδι… Γεμάτος περιπέτειες, καινούριες γνώσεις χαραγμένες» στο μυαλό και στην ψυχή μου. Ένα καινούριο ταξίδι ξεκινάει…» έγραψε.

Η ανάρτηση αυτή έρχεται να συμπληρώσει τις πρώτες δηλώσεις του Τσανγκ, μετά την αποχώρησή του, στις οποίες είχε πει: «Το όμορφο ταξίδι του survivor τελείωσε για εμένα. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Δεν το περίμενα να φύγω στην πρώτη ψηφοφορία. Όμως αφού το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι θέλει να κάτσουν οι συμπαίκτες μου μέσα στο παιχνίδι, εγώ μένει μόνο να το δεχτώ. Κρατάω μόνο τα θετικά από τις ογδόντα τόσες μέρες και προχωράω!» 

Η πρώτη ανάρτηση του Τσανγκ λίγο πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top