Survivor: ΑΓΡΙΕΨΕ ο Ντάνος! «Από εδώ και πέρα θα αναθεωρηθούν αρκετά πράγματα»

Δείτε το βίντεο

Νεύρα και ένταση! Αυτές είναι οι λέξεις που περιγράφουν την ψυχολογική κατάσταση του Γιώργου Αγγελόπουλου, όπως φαίνεται στο τρέιλερ της Κυριακής που μόλις είδε το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο Ντάνος δείχνει να τα έχει «πάρει» με τους «Μαχητές» Σπαλιάρα, Μάριο Ιωαννίδη και Βασάλο! «Η πόρτα του σπιτιού μας είναι ανοιχτή για όλους, τους ταΐζαμε στο στόμα… Απογοητεύτηκα σήμερα από τη στάση κάποιων. Δεν το καταλαβαίνω ούτε από τον Γιάννη, ούτε από τον Μάριο, ούτε από τον Κωνσταντίνο. Από εδώ και πέρα θα αναθεωρηθούν αρκετά πράγματα», ακούγεται να λέει.

Μάλιστα, στη συνέχεια και ο Μπο εκφράζει την έντασή του, λέγοντας: «Δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ ο Γιάννης». Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με άγριο ύφος, τέτοιο που μέχρι τώρα δεν έχουμε ξαναδεί, απαντά: «Αν δεν γυρίσει να ζητήσει συγγνώμη από όλους μας, εδώ πέρα δεν θα ξανακαθίσει»!

Να σημειώσουμε ότι ιδιαίτερη θα είναι και η στιγμή του επάθλου φαγητού, που θα σερβιριστεί στους νικητές από τον Τούρκο χασάπη Nusret Gökçe. Ο σεφ, που είχε γίνει viral λόγω του τρόπου με τον οποίο ρίχνει το αλάτι στο κρέας, βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο και συνάντησε τους παίκτες στον αγώνα του επάθλου. 

«Εάν το επεισόδιο αυτής της Κυριακής δεν είναι ο ορισμός του Survivor τότε τι;!;!;! Κυριακή στις 21:00 ετοιμαστείτε…για τα καλύτερα», είναι η λεζάντα που συνοδεύει το τρέιλερ στην επίσημη σελίδα του ριάλιτι επιβίωσης στο Instagram.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top