Μισθοφόρος ο νέος… Χανταμπάκης του Survivor

Η ύπουλη στρατηγική του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Μισθοφόρος ο νέος… Χανταμπάκης του Survivor

Η αποχώρηση Τσανγκ επιβεβαίωσε και τα σπόιλερ που είχαν κυκλοφορήσει πριν προβληθεί το χθεσινό επεισόδιο.

Αυτό, όμως, που κανείς δεν γνώριζε – για να μην πούμε δεν μπορούσε να φανταστεί – είναι ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος θα μας προκύψει… «φίδι» - χαρακτηρισμός που, με μια γρήγορη ματιά στα social media, θα έβλεπε κανείς ότι είχε πολλάκις αποδοθεί στον Στέλιο Χανταμπάκη, αλλά και τον ίδιο τον Ορέστη.

Τι εννοούμε με αυτό;

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει το αποτέλεσμα του τηλεοπτικού κοινού, ο Ορέστης μένει «παγωτό» - όπως είχε μείνει και ο Στέλιος – αλλά τελικά το διαχειρίζεται και μιλάει με ψυχραιμία. Πίσω του όμως, υπάρχει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος άμα τη ανακοίνωση, γυρίζει στην «αντίπαλη» ομάδα – η παραλία έγινε μια, οι ομάδες παραμένουν δύο – και με ένα κλείσιμο ματιού προς τους Διάσημους ήταν σα να έλεγε με τα μάτια του «κερδάμε σύντροφοι, κερδάμε».

Βέβαια, όταν κλήθηκε – μόλις μερικά δευτερόλεπτα αργότερα - να χαιρετήσει τον Τσανγκ ήταν ο «παλιός καλός του φίλος» και δεν παρέλειψε να τον αγκαλιάσει σαν άλλος… Ιούδας (;). Γιατί είναι άλλο το «χαίρομαι με τον αποχώρηση κάποιου παίκτη» (το έχει δείξει προτείνοντας προς αποχώρηση τον Τσανγκ, κάνοντας περισσότερη παρέα ο μισθοφόρος με τις κοπέλες της ομάδας, παρά με Ορέστη, Βασάλο και Μάριο) κι άλλο «κάνω κόμμα με τους αντιπάλους».

Γιατί είναι κάπως… περίεργο να δείχνεις στους «απέναντι» ότι ικανοποίησε με το αποτέλεσμα, μην τηρώντας καν τα προσχήματα, μην περιμένοντας καν να γυρίσει στην παραλία για να βγάλει… το φτυάρι του και κάνοντάς το μπροστά σε όλους, λες και θες να «ενταχθείς» στους «Διασήμους» και χαίρεσαι που οι «Μαχητές» παίρνουν την κατιούσα.

Εν ολίγοις: Σάρα και Ελισάβετ είναι φίλες του, άρα στο απυρόβλητο (μέχρι νεοτέρας), ο Σπαλιάρας είναι στη μέση και δεν έχει πάρει σαφή θέση στο αν θέλει να τον εξολοθρεύσει ή όχι, κάτι που είναι ξεκάθαρο ότι επιθυμεί για Μάριο και Βασάλο. Να υπενθυμίσουμε ότι Μάριος και Βασάλος τον έχουν πάρει… πρέφα και το σχολιάζουν ήδη σε πολύ επικριτικούς τόνους, μιας και αν ο Κώστας «πάρει τα κορίτσια» και γίνει ντεμέκ «Διάσημος», τότε τα δύο αγόρια μένουν μόνα και έρημα.

Κι αν αυτό δε θυμίζει κάτι από… κλίκα Χανταμπάκη, τότε τι;

Κινήσεις βιαστικές, κυνικές, ψυχρές, ακόμα και μικρόψυχες, που δείχνουν ότι είσαι έτοιμος να πατήσεις (ακόμα) και επί πτωμάτων, τι κι αν είναι των ατόμων με τα οποία έχεις περάσει τους τελευταίους δύο μήνες της ζωής σου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν βαδίζει σε αυτά τα χνάρια, τότε μάλλον η πόρτα της εξόδου θα ανοίξει σύντομα και για αυτόν…

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top