Παίκτης survivor: «Ήθελα να προκαλέσω αρνητική δημοσιότητα, ακόμα και τα ρούχα που φορούσα τα πήρα ειδικά για το παιχνίδι»

"Έβγαινα κακός άνθρωπος, ξερόλας και παρεμβατικός" δήλωσε χαρακτηριστικά

Παίκτης survivor: «Ήθελα να προκαλέσω αρνητική δημοσιότητα, ακόμα και τα ρούχα που φορούσα τα πήρα ειδικά για το παιχνίδι»

Ως άνθρωπος που σπέρνει τη διχόνοια είχε χαρακτηριστεί ο Πάνος Αργιανίδης και είχε γίνει θέμα σε πολλές εκπομπές.

Ο μάνατζερ ράγκμπι, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε πως το έπαιζε επίτηδες κακός καθώς αυτό που επεδίωκε ήταν η αρνητική δημοσιότητα.

«Ειδικά στην αρχή του Survivor, το 90% των συνεντεύξεων στα επεισόδια ήταν δικές μου. Προς τα έξω έβγαινα ένας κακός άνθρωπος, ξερόλας και παρεμβατικός σε όλα. Ήθελα, όμως, να προκαλέσω την αρνητική δημοσιότητα. Σε όλα τα Survivor που έχω παρακολουθήσει, οι χαρακτήρες που παραμένουν και έχουν ενδιαφέρον είναι ή οι πολύ κακοί ή οι πολύ καλοί, αλλά και οι ξεχωριστοί» είπε στο περιοδικό People ο Πάνος Αργιανίδης ενώ εκμυστηρεύτηκε στον δημοσιογράφο πως ακόμα και τα ρούχα που φορούσε και άλλαζε συχνά τα είχε πάρει ειδικά για το reality επιβίωσης.

«Ήθελα να διαφέρω. Ήξερα πως δεν έχω μια ωραία εμφάνιση, γι’ αυτό και έπρεπε να ξεχωρίσω γρήγορα σαν εικόνα, και τα κατάφερα» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top