Survivor Panorama: ΠΩΣ σχολίασε ο Νίκος Αναδιώτης τους παίκτες του Survivor;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Έναν – έναν έβαλαν στο μικροσκόπιο τους παίκτες του Survivor στην εκπομπή Survivor Panorama και η Ελεονώρα Μελέτη ζήτησε από τον καλεσμένο της, Νίκο Αναδιώτη να τους σχολίασε. Και ο παρουσιαστής το έκανε.

Μίλησε για την Σόφη Πασχάλη, τον Γιάννη Σπαλιάρα, για τον Στέλιο Χανταμπάκη, την Ευρυδικη Βαλαβάνη, τον Γιώργο Χρανιώτη, την Λάουρα Νάργες, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τον Κώστα Κοκκινάκη, τον Λάμπρο Χούτο και τον Bo.

«Θέλω να σχολιάσω με αυτό που έχω δει σαν τηλεθεατής. Δεν μου άρεσε το να μην χαιρετήσει το Γιώργο. Είναι ένα παιχνίδι εγώ δεν συμφωνώ όμως αλλά αν θες να μας πείσεις ότι είναι ένα παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι. Πώς γίνεται να μην χαιρετάς;», είπε για την Σόφη Πασχάλη.

«Κάναμε πολύ παρέα. Μετά εγώ παντρεύτηκα, αλλά κάναμε πολύ παρέα. Είναι αυτό που βλέπεις, είναι ειλικρινής, είναι ο πιο ακομπλεξάριστος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Είναι και ο μεγαλύτερος από τους ωραίους άντρες που σου έρχονται στο μυαλό. Όταν πει κάτι, αυτό είναι. Τώρα αν σου πει κάτι και θεωρείς ότι σε θίγει, εσύ έχεις το πρόβλημα που θίγεσαι», είπε αρχικά για τον Γιάννη Σπαλιάρα και πρόσθεσε: «του αρέσει να μιλάει, εμένα μου αρέσει να τον ακούω, έχει το χιούμορ του. το απολαμβάνω στο παιχνίδι. Δεν ξέρω γιατί μπορεί να είχαν πρόβλημα μέσα στο παιχνίδι, αλλά εγώ κάθε φορά που τον ακούω το απολαμβάνω».

Φυσικά, κλήθηκε να σχολιάσει και τον Στέλιο Χανταμπάκη: «Δεν μου άρεσαν κάποιες συμπεριφορές.  Γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον Στέλιο, αλίμονο! Τον ξέρω σαν άνθρωπο, αλλά θα τον δω σαν τηλεθεατής», είπε και συνέχισε: «Μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά του ως προς τον Γιάννη Σπαλιάρα γιατί γνωρίζονται πάρα πολύ καλά… Το σημαιάκι (σ.σ. σε αγώνισμα με αντίπαλο τον Κωνσταντίνο Βασάλο) δεν μου άρεσε εμένα προσωπικά, αλλά είναι πολύ χαβαλές και ο ίδιος. Τώρα, αυτό που είδαμε από την τηλεόραση και δεν μου άρεσε είναι η διακωμώδηση της Ειρήνης με το μαγιό. Δεν τις κοροϊδεύουν τις γυναίκες! Δεν το κάναμε αυτό, ούτε στο δημοτικό!».

Ρωτήθηκε και για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την οποία είπε: «Μου άρεσε στην αρχή που ήταν αυθεντική και ξεχώριζε από τα κορίτσια των επωνύμων. Ήταν και πολύ καλή αγωνιστικά. Αλλά μετά δεν μου άρεσε αυτή η στάση της, η εμμονή της. Τόσο έμμονή με τον Γιώργο χωρίς δικαιολογία δεν μπορώ να το καταλάβω και να το εξηγήσω. Αναρωτιέμαι γιατί όλοι εφόσον έχουν κάποιο πρόβλημα δεν κατηγορούν αυτούς που βάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού και αντί αυτού στοχοποιούν ένα άτομο. Γιατί τα βάζουν με έναν συμπαίκτη τους; Εγώ σου λέω από αυτά που βλέπω».

Για τον Γιώργο Χρανιώτη είπε ότι είναι «Ωραίος τύπος, χαλαρός, δεν είναι κάτι άλλο από αυτό που βλέπουμε. Μου αρέσει, είναι πεισματάρης, λέει αυτό που θέλει, δεν περίμενα ότι θα προχωρήσει τόσο, λόγω αγωνιστικής ικανότητας. Αν είχε προκύψει άλλη γνώμη του κοινού για άλλους παίκτες, μπορεί να είχε αποχωρήσει ήδη».

Όσο για την Λάουρα Νάργες; «Μας έχει προβληματίσει με τις φοβίες της, αλλά σκέφτομαι ότι καλώς είναι εκεί που είναι, γιατί είναι τηλεοπτικό σόου όπου εξυπηρετεί και αυτός ο ρόλος της. Αναρωτιέσαι γιατί μπήκε; Μπορεί να ήταν φλατ αν ήταν όλοι πολλοί αγωνιστικοί. Υπάρχει κάποιος στο σπίτι που είναι σαν την Λάουρα, που μπορεί να ταυτιστεί το κοινό. Είναι πρόσχαρη, έχει χιούμορ, είναι γλυκιά. Θέλουν να την προστατέψουν, την ψηφίζουν αναγκαστικά τώρα τελευταία. Δε θεωρώ ότι γίνεται επίτηδες όλο αυτό, απλά ξενίζει σε μένα σαν τηλεθεατής», είπε.

Για την Ειρήνη Παπαδοπούλου «Μεγάλη συμπάθεια η Ειρήνη. Κάναμε πολύ παρέα. Είναι από τους ανθρώπους που αν τους φερθεί καλά, γίνεται χαλί να τους πατήσεις, αν όχι, τελείωσες. Έχει φιλότιμο, αλλά αν την πατήσεις… ήταν ωραία προσωπικότητα μέσα στο παιχνίδι. Είναι πολύ καλή αθλητικά και ακόμα περισσότερο το ότι ήταν λιπόσαρκη, ήταν πιο δύσκολο για εκείνη».

Για τον Κώστα Κοκκινάκη: «Προσφέρει με μοναδικό τρόπο στην παραλία στη συμβίωση γιατί μαγεθρεύει καθημερινά και βοηθάει σε όλα. Βέβαια, δεν είναι ο μόνος. Αλλά είναι και πολύ καλός στα αγωνίσματα, στα οποία τον βοηθάει η σωματοδομή του, λόγω πόλο»

Για τον Λάμπρο Χούτο: «Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ. Ήταν καλός αγωνιστικά, δεν μου άρεσε ένα πράγμα σαν τηλεθεατής: που εσκεμμένα δεν έπαιξε σε μια ασυλία. Είχε διαλέξει να μην αγωνιστεί σε αγώνισμα που θα τον ευνοούσε λόγω σωματότυπου, παρόλα αυτά επέλεξε να μην αγωνιστεί. Το πρόβλημα ήταν μετά «κάρφωσε» μόνος του ότι δεν ήταν τραυματίας. Δεν μου άρεσε αυτό»

«Πώς έχει αδυνατίσει έτσι; Στο πρόσωπο φαίνεται περισσότερο και στον λαιμό. Και έχει γίνει γρήγορος, είναι τρομερό! Δεν τον ξέρω καλά, όπως τον βλέπω έχει αρχίσει να μου αρέσει πολύ!», είπε τέλος για τον Bo.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top