ΠΟΙΟΣ πήρε τη ματσέτα ρε παιδιά; ΜΥΣΤΗΡΙΟ στην παραλία του Survivor – Ο Σπαλιάρας ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ τον…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πέντε αντικείμενα έχουν όλα κι όλα μαζί τους και κατάφεραν να χάσουν το ένα – ή μήπως κάποιος το… έκλεψε/ έκρυψε;

Συγκεκριμένα, όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης, οι «Διάσημοι» αντιλήφθηκαν πως τους λείπει και το τριπόδι που ακουμπάνε την κατσαρόλα τους για να μαγειρέψουν αλλά και η ματσέτα ενώ ο Κώστα Κοκκινάκης ανέφερε πως τους λείπουν και ξυλά.

Τότε, οι άντρες της ομάδας πήγαν στην καλύβα των «Μαχητών» για να ζητήσουν τα… ρέστα. Αλλά λύση στο μυστήριο αυτό δεν υπάρχει, μιας και κανείς δεν ξέρει που πήγε τελικά το μαχαίρι. 

«Τα υπόλοιπα εργαλεία τα έβαλα μέσα. Και την κατσαρόλα να την κρύβουμε. Άμα λείπει καμιά μέρα θα σου πω εγώ τι θα γίνει», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος στους συμπαίκτες του.

Αν και οι «Διάσημοι» ισχυρίζονται ότι ξέρουν ποιος το πήρε, κανείς δεν λέει ανοιχτά κάποιο όνομα. Αλλά να που ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλώντας στην κάμερα και μακριά από τους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης «έδωσε» τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον γνωστό μισθοφόρο του Survivor.

«Αν την έχει πάρει κάποιος λογικά θα είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Εκεί πάει το μυαλό μου, δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον», είπε ο «Μαχητής» εδώ και μερικές εβδομάδες όταν έμαθε για τη μυστηριώδη εξαφάνιση!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top