ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Ειρήνη Κολιδά μιλά για τα χρήματα που πήρε από το «Survivor»

Πώς θα τα αξιοποιήσει;

Η Ειρήνη Κολιδά μιλά για τα χρήματα που πήρε

Πολλά έχουν ακουστεί για τα χρήματα που παίρνουν οι «Μαχητές» και οι «Διάσημοι» στο «Survivor», με πολλούς εκ των παικτών (και των δυο ομάδων) –τους πιο ειλικρινείς-, να δηλώνουν πως ο βασικός λόγος που μπήκαν στο παιχνίδι ήταν το χρηματικό έπαθλο και όχι η… «εμπειρία».

Μια εξ΄αυτών και η Ειρήνη Κολιδά, η οποία έδωσε συνέντευξη στο «TV Έθνος» και μίλησε για τα χρήματα που πήρε από την παραγωγή μετά τον τραυματισμό της, αλλά και για το πώς θα τα αξιοποιήσει.

Όπως εξήγησε η ίδια, εκτός από το χρηματικό έπαθλο, η παραγωγή είχε συμφωνήσει με όλους τους παίκτες και μια αμοιβή:

«Βεβαίως και αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που πήρα μέρος στο Survivor» απάντησε η Ειρήνη Κολιδά, η οποία μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει μέχρι τέλους και να διεκδικήσει το τελικό βραβείο (λόγω του τραυματισμού της στο τροχαίο), όμως εισέπραξε ένα σεβαστό ποσό από την παραμονή της στο παιχνίδι.

Πώς θα το αξιοποιήσει;

«Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων έχουν ήδη πάει για ανάγκες διαβίωσης της μητέρας μου και του παιδιού. Είμαι η μόνη που συνεισφέρω οικονομικά στην οικογένεια αυτή τη στιγμή. Επειδή θα αργήσω να δουλέψω και τα υπόλοιπα θα πάνε στην καθημερινότητά μας».

Όσο για το πώς εισπράχθηκαν τα χρήματα όσο καιρό ήταν στον Άγιο Δομίνικο; Απαντά:

«Έμπαιναν σε λογαριασμό μου τον οποίο διαχειριζόταν η μητέρα μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top