Στον Ζωιδάκη «το έκαψε» ο Χανταμπάκης μετά την επιστροφή του-Το video με τα… «φίδια»

Δείτε τι ανέβασε στο Instagram του

Σε ρυθμούς… καθημερινότητας, σε αυτούς του πραγματικού «Survivor» έχει μπει ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο παίκτης που σχολιάστηκε και κρίθηκε όσο κανείς κατά την διάρκεια της παραμονής του στο παιχνίδι, βρίσκεται πλέον στην πατρίδα, μαζί με την οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα, προσπαθώντας να συνεχίσει κανονικά την ζωή του μετά το ΣΟΚ που δέχτηκε όταν έμαθε τι γνώμη έχει ο κόσμος γι΄αυτόν.

Μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου, ο Στέλιος Χανταμπάκης μαζί με την σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη και φίλους τους, διασκέδασαν στον πολύ καλό του φίλο Νίκο Ζωιδάκη.

Μέσω του Instagram του, ο παίκτης του «Survivor» ανέβασε δυο video από το «Κρητικό κονάκι», ενώ το ένα από αυτά, το συνόδευσε με emoticon σε σχήμα… «φιδιού», καθώς ο χαρακτηρισμός «φίδι» ήταν ένας από τους πολλούς και επικρατέστερους στα social media για το πρόσωπο του όσο καιρό ήταν στο «Survivor».

 

 

Να ζήσει η Κρήτη και ο Ζωιδακης....... χρονια πολλά στους Γιώργηδες και τις Γεωργιες... #hantampakakia #hantasurvivor #crete #zoidakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

 

 

 

#

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top