Πάνος Αργιανίδης στο star.gr: Όσα είπε για το κάπνισμα των Διασήμων στο Survivor και την "κλοπή" των Μαχητών

Mετά τις αποκαλύψεις της Πασχάλη

Πάνος Αργιανίδης στο star.gr: Όσα είπε για το κάπνισμα των Διασήμων στο Survivor και την "κλοπή" των Μαχητών

Για τις αποκαλύψεις που έκανε η Σόφη Πασχάλη σχετικά με τις κλοπές φαγητού αλλά και το… κρυφό κάπνισμα στην παραλία των Διασήμων στο Survivor μίλησε στο star.gr ο Πάνος Αργιανίδης, γνωστός σε όλους ως μάνατζερ ράγκμπι.

Ο «Μαχητής» που αποχώρησε πρόσφατα από το ριάλιτι επιβίωσης έδωσε το «παρών» και σήμερα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη όπου ήταν καλεσμένη η γυμνάστρια και προκάλεσε χαμό ξανά με τις δηλώσεις της.

Μπορεί η ίδια να μην είπε ανοιχτά ότι μαζί με την Λάουρα Νάργες και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη έπιασε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και άλλους δύο συμπαίκτες τους να καπνίζουν, όταν η υπόλοιπη ομάδα κοιμόταν, ωστόσο, ο Γιώργος Τσαλίκης (που ήταν επίσης καλεσμένος στην εκπομπή) όσο και η Ελεονώρα Μελέτη με τις ατάκες τους το «μαρτύρησαν».

«Επειδή εγώ ήμουν στην άλλη παραλία κάτι τέτοιο δεν έχω δει. Δεν μπορώ να έχω άποψη. Αλλά από τα συμφραζόμενα της Σόφης Πασχάλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής καταλαβαίνουμε νομίζω όλοι το ίδιο πράγμα!» ανέφερε από την πλευρά του ο Πάνος Αργιανίδης στο star.gr και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα το οποία ο κόσμος δεν τα γνωρίζει και αυτά τα πράγματα σιγά σιγά με τον καιρό θα φανούν και θα βγουν προς τα έξω».

Όσο για το πώς οι Μαχητές έκλεψαν μία φορά φαγητό, όπως αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο του νησιού και παραδέχθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας;

«Αυτό θα το μάθετε όταν βγει αυτός που συμμετείχε σε κάτι τέτοιο και θέλει να το πει. Εγώ αυτό που ξέρω, επειδή ήμουν εγώ αυτός που μαγείρευα στην ομάδα των Μαχητών μαζί με την Ειρήνη, εμείς χάσαμε πολλά κιλά και μπορείτε να το δείτε. Άρα εμείς δεν τρώγαμε πάρα πολύ. Γιατί είχαμε και λιποθυμίες και τέτοια…» ανέφερε χαρακτηριστικά ρίχνοντας τα «καρφιά» του. 

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασακη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top