Σόφη Πασχάλη: Κάρφωσε τον Ντάνο- Το κάπνισμα στην παραλία και ο λόγος που οι Διάσημοι του γύρισαν την πλάτη

Δείτε τι είπε

Τους λόγους που έχασε την εμπιστοσύνη που είχε στον Γιώργο Αγγελόπουλο εξήγησε η Σόφη Πασχάλη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν αυτό που είδε με τα μάτια της ένα βράδυ λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor.

Όπως εξήγησε, ακολούθησε μαζί με την Λάουρα Νάργες και την Ευρυδίκη Βαλαβαάνη τον Ντάνο και άλλους δύο παίκτες από την ομάδα των Διασήμων που έφευγαν το βράδυ από την παραλία, όταν οι υπόλοιποι κοιμόντουσαν.

Όσο για το τι είδαν; Δεν το διευκρίνισε, απλά άφησε να εννοηθεί ότι κάπνιζαν!

«Εκείνη την εβδομάδα που ήμουν εγώ υποψήφια, λέμε ότι θα κοιμηθούμε. Κάποιος από την ομάδα έχει καταλάβει ότι όταν εμείς κοιμόμαστε, αφού έχουμε πει καληνύχτα, τρία άτομα φεύγουν από την παραλία. Και λέω εγώ εκείνη την ημέρα στα κορίτσια «θέλετε να κάνουμε ότι κοιμόμαστε και μετά να πάμε να τους ακολουθήσουμε να δούμε τι κάνουμε;». Αφού λέμε καληνύχτα, εμείς προσπαθούμε να μείνουμε ξύπνιες. Κάποια στιγμή που φεύγουν, τις παίρνω αγκαζέ. Όπως προχωρούσαμε συναντήσαμε κάτι που φωτίζει. Τι φωτίζει; Αναπτήρας! Τι κάνουμε με τον αναπτήρα; Δεν είναι ωραία από ένα σημείο και μετά γιατί χάνεις την εμπιστοσύνη σου!». 

Στη συνέχεια βέβαια, ο Γιώργος Τσαλίκης (ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή) και η Ελεονώρα Μελέτη το "μαρτύρησαν" με τις ατάκες τους. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top