Όσα αποκάλυψε η Πασχάλη για τις κλοπές στο Survivor! Το εμπόριο του Nτάνου και η "εκτός ορίων" συμπεριφορά του Χρανιώτη!

Δείτε τι είπε

Ανοιχτά για τις κλοπές και τις ανταλλαγές που έγιναν στο Survivor μίλησε η Σόφη Πασχάλη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης εξήγησε πως έγιναν οι δύο κλοπές από την ομάδα των Διασήμων, ποιος τις έκανε και πως αντέδρασε όλη η ομάδα!

Όπως εξομολογήθηκε, ο Γιώργος Χρανιώτης, μπαίνοντας στο παιχνίδι είχε εξηγήσει πως είναι άνθρωπος που του αρέσει να ζει εκτός ορίων και πως αυτό το απέδειξε με την πρώτη κλοπή…

«Κάποια στιγμή τον χάσαμε και εμφανίστηκε σαν delivery boy. Εκείνη την ώρα όταν πεινάς λες «δεν το πιστεύω». Την πρώτη φορά έφερε ένα σάντουιτς και τη δεύτερη φορά έφερε ψωμί. Εγώ σαν Σόφη και τα υπόλοιπα κορίτσια δεν ξέραμε τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πώς αντέδρασαν αφού έφαγαν την πρώτη φορά

«Αφού φάγαμε την πρώτη φορά συζητήσαμε ότι είναι ένα μεγάλο πάρτι το οποίο το ζήσαμε αλλά δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ξανά!» εξήγησε η Πασχάλη και συμπλήρωσε: «Επειδή ήταν πολύ αρχή του παιχνιδιού είπαμε ότι είναι ok και πως δεν θα ξαναγίνει. Την πιο απόλυτη θέση για το ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει την είχα εγώ και ο Χανταμπάκης».

Γιατί έγινε ξανά η δεύτερη κλοπή αφού κανένας δεν ήθελε

Η Σόφη Πασχάλη σχολίασε πως ο Χρανιώτης είχε κάνει συμφωνία εξ αρχής για το ότι θα τους έδιναν τροφή δύο φορές.

«Ο ίδιος (σσ ο Γιώργος Χρανιώτης) αποκάλυψε πως «ναι έχετε δίκιο ότι δεν πρέπει να γίνει αλλά έχω κάνει deal για ακόμα μία φορά». Φάγαμε και το δεύτερο «κλοπιμαίο» και λέμε τέλος! Και όντως τελείωσε».

Ο Αγγελόπουλος ήταν ο δεύτερος που έκλεψε αλλά με άλλο τρόπο

«Ο Αγγελόπουλος ήταν ο δεύτερος άνθρωπος που πήγε να κλέψει αλλά με άλλο τρόπο. Διαφορετικό από αυτό που έγινε το πρώτο περιστατικό» δήλωσε η Σόφη Πασχάλη προσπαθώντας να εξηγήσει και την ένταση που υπήρχε απέναντι στο πρόσωπο του Ντάνου. «Έκανε ανταλλαγή πραγμάτων που δεν ήταν δικά του, πήγε να ανταλλάξει το καλάμι του ψαρέματος χωρίς να μας ρωτήσει!» εξήγησε η ίδια.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top