Μάρα Ζαχαρέα:Τι λέει για Σία Κοσιώνη και Όλγα Τρέμη!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day»

Μια απολαυστική και πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη, έδωσε στον Χρήστο Βαρθαλίτη και στην εκπομπή «Happy Day», η Μάρα Ζαχαρέα.

Αρχικά, ρωτήθηκε πόσα χρόνια παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τότε αποκάλυψε πως της συμβαίνει κάτι περίεργο.

«Επειδή είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση και είμαι ένα γνωστό πρόσωπο από το πολιτικό ρεπορτάζ του MEGA, ο τηλεθεατής έχει στο μυαλό του ότι με βλέπει πολύ καιρό. Από τον Αντώνη Σρόϊτερ και την Σία Κοσιώνη, για παράδειγμα, αν αθροίσει κανείς τα χρόνια, εγώ λέω κεντρικό δελτίο ειδήσεων πολύ λιγότερα. Πρέπει να είναι γύρω στα 6 χρόνια», είπε αρχικά, ενώ όταν ρωτήθηκε ποια είναι η γνώμη της για την Σία Κοσιώνη που βρίσκεται απέναντι της στην παρουσίαση του δελτίου απάντησε: «Εκτιμώ πολύ την Σία Κοσιώνη. Συναντηθήκαμε πρώτη φορά στο debate και μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση».

Όσο για το τι μπορεί να πάει λάθος στο δελτίο ειδήσεων απάντησε με χιούμορ: «Τα πάντα»!

Για τις τηλεοπτικές άδειες

Μιλώντας για τα τηλεοπτικά δρώμενα, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Η περίοδος με τις τηλεοπτικές άδειες ήταν πολύ δύσκολη. Έβλεπα στις γωνίες συναδέλφους δακρυσμένους και αυτό δημιουργούσε ένα σφίξιμο στην καρδιά», ανέφερε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

«Είμαι υπέρ του μια γυναίκα να κάνει ό,τι την κάνει να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της»

Ο δημοσιογράφος της ζήτησε να σχολιάσει και την δήλωση της Όλγας Τρέμη ότι προτίμησε να κάνει λίφτινγκ από τα συνεχή… τσιμπήματα.

«Δεν έχω άποψη σε αυτό γιατί είναι ένα προσωπικό ζήτημα κάθε γυναίκας. Είμαι υπέρ του μια γυναίκα να κάνει ό, τι την κάνει να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της. Οπότε αυτό δεν μπορώ να το σχολιάσω. Δεν είμαι υπέρ των ριζικών λύσεων. Είμαι αρκετά φοβιτσιάρα με τα ιατρικά. Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ των ήπιων παρεμβάσεων παρά των δραστικών», δήλωσε η κ. Ζαχαρέα.

Η φιλία της με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μια δυνατή φιλία συνδέει την Μάρα Ζαχαρέα και την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ερωτηθείσα για την παρουσιάστρια του «Ηappy Day» απάντησε: "Η Σταματίνα είναι πολύ καλή μου φίλη. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος σε έναν χώρο πολύ περίεργο. Ο χώρος της ψυχαγωγίας στην τηλεόραση μου δίνει την αίσθηση ότι έχει μια ίντριγκα και ένα κουτσομπολιό λίγο παραπάνω από την ενημέρωση".

Για τον Δήμο Βερύκιο

Κλείνοντας μίλησε για τον Δήμο Βερύκιο χαρακτηρίζοντάς τον δουλευταρά. «Όταν ακούω το όνομα Δήμος Βερύκιος, μου έρχονται στο μυαλό οι λέξεις  πάθος, ένταση και δουλευταράς»

Δείτε το βίντεο…

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top