Survivor: Ο άγνωστος τραυματισμός της Ειρήνης Κολιδά και ο λόγος που δεν επέστρεψε νωρίτερα στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ τι αναφέρει δημοσίευμα

Survivor: Ο άγνωστος τραυματισμός της Ειρήνης Κολιδά και ο λόγος που δεν επέστρεψε νωρίτερα στην Ελλάδα

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Ειρήνη Κολιδά, όπως σας έχουμε ενημερώσει από το star.gr, αναγκάστηκε να μείνει στον Άγιο Δομίνικο μιας και τα σπασμένα της πλευρά από το τροχαίο των Μαχητών δεν της επέτρεπαν να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Secret” της εφημερίδας "Παραπολιτικά",  ο πραγματικός λόγος που η Ειρήνη Κολιδά έμεινε μερικές ημέρες παραπάνω στο νησί της Καραϊβικής και δεν επέστρεψε την περασμένη Κυριακή στην Ελλάδα, όπως ήταν προγραμματισμένο, αφορά καθαρά την υγεία της.

Η γυμνάστρια, εκτός από τα σπασμένα πλευρά, χτύπησε και στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα πρήξιμο. Ο Τούρκος γιατρός που την παρακολουθούσε επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον προσωπικό γιατρό της Ειρήνης Κολιδά στην Ελλάδα, ο οποίος είχε ενημερωθεί για το τροχαίο.

Εκείνος με τη σειρά του είχε ενδοιασμούς για το αν έπρεπε να ταξιδέψει η Ειρήνη με το αεροπλάνο στην κατάστασή της (λόγω του πρηξίματος), αφού η πίεση μπορεί να χειροτέρευε την κατάσταση. Έτσι, αποφάσισαν από κοινού να μην ταξιδέψει. Όμως μέρα με τη μέρα το πρήξιμο στην κοιλιά υποχώρησε κι έτσι η Ειρήνη θα περάσει το Πάσχα με την οικογένειά της.

Η Ειρήνη Κολιδά πιθανότατα πέταξε την Μ. Πέμπτη για Ελλάδα καθώς η ίδια, όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr,  είχε ανεβάσει την Μ. Τετάρτη μια φωτογραφία στο Instagram με hashtag “lastday”.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top