ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ (επιτέλους) η Ειρήνη Κολιδά – Το ανακοίνωσε μέσω Instagram!

Η φωτογραφία που ανέβασε

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ (επιτέλους) η Ειρήνη Κολιδά – Το ανακοίνωσε μέσω Instagram!

Λίγο η αποθεραπεία της από το τροχαίο που είχε στον Άγιο Δομίνικο, λίγο ένα θέμα που υπήρχε με το εισιτήριο της επιστροφής, λίγο η συνέντευξη που έπρεπε να γυρίσει με την Ελεονώρα Μελέτη που κατέφθασε στο εξωτικό νησί και η Ειρήνη Κολιδά έχει μείνει ούτε λίγο ούτε πολύ 14 επιπλέον ημέρες, από τότε που στο συμβούλιο του νησιού ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Όπως είχατε διαβάσει στο star.gr, η ημέρα της επιστροφής της ήταν όλο και πιο κοντά, αφού αναμενόταν Μεγάλη Παρασκευή, το πολύ Μεγάλο Σάββατο να επιστρέψει στην Ελλάδα – όπως και η Ελεονώρα Μελέτη.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η personal trainer ή αλλιώς η «μαμά» του Survivor επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του star.gr και ανακοίνωσε την επιστροφή της στην Ελλάδα, τους δικούς της και τον γιο της που τόσο λαχταράει να δει.

«Τελευταία ημέρα που διανύω την γέφυρα από τον παράδεισο στην πραγματικότητα», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε την εξωτική της ανάρτηση από παραλία του νησιού, δηλώνοντας ότι η Μεγάλη Πέμπτη είναι η ημέρα κατά την οποία θα μπει στο αεροπλάνο προκειμένου να κάνει το 20ωρο ταξίδι της επιστροφής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top