Ειρήνη Κολιδά - Μάριος Πρίαμος: Τι γίνεται με τους παίκτες του Survivor; - ΟΛΟ το ρεπορτάζ στο star.gr

Όσα θέλετε να ξέρετε

Ειρήνη Κολιδά - Μάριος Πρίαμος: Τι γίνεται με τους παίκτες του Survivor; - ΟΛΟ το ρεπορτάζ στο star.gr

Ήταν οι απώλειες του Survivor: δύο από τους πιο δυνατούς παίκτες των «Μαχητών» βγήκαν… off μετά το τροχαίο ατύχημα που είχαν στον Άγιο Δομίνικο και έστειλε ολόκληρη την ομάδα στο νοσοκομείο.

Από τη μια, η Ειρήνη Κολιδά αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης μιας και τα σπασμένα πλευρά της δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει να αγωνίζεται. Από την άλλη, ο Μάριος Πρίαμος απέδειξε ότι είναι πραγματικός μαχητής και όχι στο πλαίσιο της ομάδας μόνο. Την περασμένη εβδομάδα, όπως διαβάσατε στο star.gr, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και έκτοτε βρίσκεται σε ξενοδοχείο, όπου και συνεχίζει να παρακολουθείται από ιατρικό προσωπικό.

Γιατί όμως η μεν δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα και πότε ο δε θα συναντήσει ξανά τους συμπαίκτες του;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, η Ειρήνη Κολιδά, όπως σας είχαμε ξαναγράψει, περίμενε αρχικά να πάρει το «οκ» από τους γιατρούς, προκειμένου να μπει σε αεροπλάνο και να κάνει το 20ωρο ταξίδι της επιστροφής. Στο ενδιάμεσο – αν και αρχικά αναμενόταν να επιστρέψει κάπου γύρω στην Μεγάλη Τρίτη – η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έμεινε μερικές ημέρες ακόμα στο εξωτικό νησί, μιας και «κατέφθασε» εκεί η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Μεγάλης Τρίτης και προγραμματίστηκε συνέντευξη με την παίκτρια.

Έτσι, πλέον θεωρείται πολύ πιθανό οι δύο γυναίκες να κάνουν μαζί το ταξίδι της επιστροφής – να σημειώσουμε ότι η Ελεονώρα αναμένεται να γυρίσει στην Ελλάδα την Μεγάλη Παρασκευή ή το Μεγάλο Σάββατο, σύμφωνα με τις πηγές μας, γιατί πρέπει να αρχίσει να στήνει την καθημερινή εκπομπή #Survivor που ξεκινάει την ερχόμενη Τρίτη.

Όσον αφορά στον Μάριο, τα νέα είναι πολύ ευχάριστα: η ανάρρωσή του προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς, κάτι στο οποίο συνετέλεσε και το ότι ήταν ένας δυνατός παίκτης με γυμνασμένο σώμα.

Οι ίδιες πηγές μας μετέφεραν ότι θεωρείται πολύ πιθανό από την επόμενη εβδομάδα να τον δούμε να διαγωνίζεται και να επιστρέφει σιγά – σιγά στους… ρυθμούς των υπόλοιπων «επιβιώσαντων».

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top