ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ στο «Survivor»: ΚΑΡΦΩΣΕ ότι ο συμπαίκτης του είναι… τρανσέξουαλ

Πρόδωσε την αλλαγή φύλου που έκανε συμπαίκτης του

Ποιος είπε ότι το στοιχείο του ριάλιτι με τις… «κλίκες» και το ξεκατίνιασμα υπάρχει μόνο στο Ελληνικό Survivor; Όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και στο αμερικανικό ριάλιτι επιβίωσης γίνεται ένας μικρός χαμός!

Συγκεκριμένα, εκεί στο γνωστό σε όλους μας συμβούλιο του νησιού, παίκτης αποκάλυψε on air ότι ένας συμπαίκτης του είναι τρανσέξουαλ. Και φυσικά όλοι έμειναν άφωνοι!

Τόσο οι παίκτες, όσο και ο παρουσιαστής σοκαρίστηκαν αρχικά και στη συνέχεια, του τα «έψαλλαν» που δημοσιοποίησε ένα τόσο προσωπικό θέμα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ ο Τζεφ Βάρνερ, προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να εξηγήσει γιατί το έκανε.

Η δικαιολογία του για την κίνηση αυτή ήταν ότι ο άνθρωπος αυτός δεν γίνεται να είναι ικανός να κρύβει κάτι τόσο σημαντικό και να μη βάλει σε εφαρμογή δολοπλοκίες.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι παίκτες της ομάδας καταψήφισαν τον Βάρνερ με συνοπτικές διαδικασίες να αποχωρήσει από το παιχνίδι, σε μία ανοιχτή ψηφοφορία. Μόλις ο άνδρας κατάλαβε το λάθος του, αγκάλιασε τον συμπαίκτη του και του ζήτησε συγγνώμη. «Συγγνώμη φίλε», του είπε. «Είναι ok φίλε», του είπε ο Ζέκε Σμιθ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top