«Λουκέτο» και στα δύο μαγαζιά του Φώτη Σεργουλόπουλου- Τι απάντησε μέσω facebook ο παρουσιαστής

Όσα ανέφερε στην προσωπική του σελίδα

«Λουκέτο» και στα δύο μαγαζιά του Φώτη Σεργουλόπουλου- Τι απάντησε μέσω facebook ο παρουσιαστής

«Λουκέτο» για 5 ημέρες και στα δύο μαγαζιά που διατηρεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος και αποτελούν αγαπημένα στέκια, τόσο για τους celebrities, όσο και για την νεολαία έβαλε το ΣΔΟΕ.

Όπως έγινε γνωστό, το νυχτερινό μαγαζί Shamone, στο Γκάζι και το εστιατόριο Artisanal, στην Κηφισιά, θα κλείσουν για λίγο λόγω μη έκδοσης αποδείξεων.

«Κατόπιν διαδικασιών, συνοπτικών και εξαιρετικά εσπευσμένων, αποφασίστηκε από το Υπουργείο Οικονομικών η αναστολή της λειτουργίας των καταστημάτων “ARTISANAL” και “SHAMONE”. Η απόφαση αυτή εκδόθηκε με ασυνήθιστη σπουδή, κατά τρόπο ανακόλουθο, πριν την εκδίκαση της προσφυγής, την οποία η επιχείρηση άσκησε, με λόγους ουσιαστικά και νομικά βάσιμους και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες», ανέφερε, σε ανακοίνωσή του στα social media, ο παρουσιαστής.

Γνωστοποιώντας πως έχει ασκηθεί έφεση, η οποία δεν έχει ακόμα εξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή, τόνισε πως «η αρχή που εξέδωσε την συγκεκριμένη απόφαση ενήργησε κατά τρόπο ηθικά, κοινωνικά και νομικά μη αποδεκτό, με αποκλειστικό σκοπό την προβολή της εικόνας ότι το Κράτος “τιμωρεί” αδιακρίτως επωνύμους και μη» και διευκρίνισε πως η παράβαση που καταλογίστηκε αφορά την καθυστέρηση έκδοσης τριών αποδείξεων, ύψους 130 ευρώ, λόγω παράλληλης έκδοσης τιμολογίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top