Survivor: ΠΙΚΡΑΘΗΚΕ ο Σπαλιάρας που τον στέλνουν στους «Μαχητές» -«Θα φάτε καλά» είπε

Με καρφάκια και αστειάκια έφυγε από τους Διάσημους μετά από ψηφοφορία

Φανερά απογοητευμένος παρακολούθησε την εξέλιξη της ψηφοφορίας ο Γιάννης Σπαλιάρας, τον οποίο επέλεξαν οι «διάσημοι» για να πάει στην ομάδα των «Μαχητών», μετά το τροχαίο που είχαν οι τελευταίοι και τις ανατροπές στις ισορροπίες που αυτό έφερε.

«Ήταν κάτι που σκεφτόμουν, γιατί και στην ασυλία είχα πάρει αρκετές ψήφους. Το είχα στο μυαλό μου, περιμένω να προσαρμοστώ με τη νέα μου ομάδα και τα νέα δεδομένα», σχολίασε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Όταν ο παρουσιαστής του παιχνιδιού Σ.Τανιμανίδης τον ρώτησε πως «αισθάνεται που θα γίνει μπλε;», με χιούμορ και… καρφάκια ο Σπαλιάρας απάντησε πως «μου αρέσει το μπλε, το προτιμώ από το κόκκινο και τα παιδιά φαίνονται ότι έχουν αληθινές σχέσεις μεταξύ τους, πιθανόν να ταιριάζω καλύτερα μαζί τους» .

«Δεν ξέρω γιατί οι συμπαίκτες μου με ψηφίζουν, σίγουρα δεν με κάνει χαρούμενο, αλλά το θεωρώ πρόκληση που θα αλλάξω ομάδα. Ίσως να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα» πρόσθεσε, παραδίδοντας την κόκκινη μπαντάνα στον παρουσιαστή, και παίρνοντας την μπλε, αυτή δηλαδή των «Μαχητων».

Δίνοντας τα χέρια με τους «Μαχητές», ο Γιάννης Σπαλιάρας χαμογελώντας τους είπε «θα φάτε καλά τώρα».

ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΑΙ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top