Τροχαίο Survivor: Συγκλονίζει η περιγραφή της Κολιδά- Άκουγα τα παιδιά να φωνάζουν «Βοηθήστε την Ειρήνη»

Όσα εξομολογήθηκε η παίκτρια στο συμβούλιο του νησιού

Μετά το τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο, όλοι οι «Μαχητές» του Survivor, επέστρεψαν στο συμβούλιο του νησιού, πλην του Μάριου, ο οποίος έμεινε στο νοσοκομείο και περιέγραψαν τι συνέβη, με τους Διάσημους να τους ακούνε με το στόμα ανοιχτό.

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ η μητέρα της Ειρήνης μετά το επεισόδιο του Survivor: Ήταν οδυνηρό να ακούω λεπτομέρειες από το τροχαίο της κόρης μου

Η Ειρήνη Κολιδά, η οποία ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς οι γιατροί της έδωσαν χρόνο ανάρρωσης 3-6 μήνες, είπε.

«Πονάω αρκετά, το καλό είναι ότι το μεγάλο σοκ μου έχει περάσει, αφού κατάφερε και έφτασα εδώ (στο Συμβούλιο). Μου ήταν αδύνατο να μην έρθω εδώ. Έχω δύο σπασμένα πλευρά από τη δεξιά πλευρά και γενικά από το τράνταγμα πονάει σχεδόν όλο μου το σώμα».

Όσον αφορά στο πως έγινε το τροχαίο ανέφερε:

«Πηγαίναμε από το βαν από το αγώνισμα στο σκάφος για να πάμε στο νησί μας. Δεν θυμάμαι και πολλά γιατί ίσως ήταν η πρώτη φορά που εγώ και η Σάρα σε αυτή τη διαδρομή ήμασταν αμέριμνες και δεν κοιτάγαμε έξω ή δεν κρατιόμασταν. Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι να ακούω κάποια παιδιά να φωνάζουν «Βοηθήστε την Ειρήνη». Θυμάμαι να με κρατάει ο Κωνσταντίνος αγκαλιά και να φοβάμαι ότι μπορεί να πάθω κάτι χειρότερο. Ήξερα επειδή ξέρω το σώμα μου ότι έχω σπάσει πλευρά. Φοβήθηκα για εσωτερική αιμορραγία. Προσπαθούσα να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά γιατί φοβήθηκα μην πάθω κάτι χειρότερο. Το ασθενοφόρο ήρθε αμέσως. Μας πήγαν στο νοσοκομείο. Μας φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Μας έκαναν όσες εξετάσεις έπρεπε να κάνουμε. Βρήκαμε τα δύο σπασμένα πλευρά. Παίρνω θεραπεία που πρέπει να πάρω και θα πάρει χρόνο πολύ για να επανέλθω πλήρως αλλά θα επανέλθω. Το καλό είναι αυτό. Τα πράγματα τα βλέπω πάντα από την καλή και αισιόδοξη πλευρά. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάθει πολύ χειρότερα όλοι μας, να είχαμε χτυπήσει πολύ παραπάνω. Είναι δύο πλευρά και θα γίνω καλά»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τροχαίο Survivor: ΟΛΑ όσα αποκάλυψε στο star.gr ο αδελφός του Μάριου- Μόλις σήμερα έμαθαν τα μαντάτα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top