Σόφη Πασχάλη: «Όταν άνοιξα το κινητό αντίκρισα έναν πανικό! Μου λένε να ψοφήσω»- Όσα είπε για τον Αγγελόπουλο

Οι νέες δηλώσεις της γυμνάστριας μετά την αποχώρηση από το Survivor

Μπορεί η Σόφη Πασχάλη από την ημέρα που γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο να μην άφησε εκπομπή για εκπομπή, ωστόσο, δεν αποκάλυψε ποιο ήταν το συμβάν που έκανε τους «Διάσημους» να τα βάλουν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Το βράδυ της Τρίτης ήταν καλεσμένη και στο «Όλα ξεκόλλα» όπου τόνισε για ακόμη μία φορά «δεν μπορώ να αποκαλύψω τι έχει γίνει, έχουμε συμφωνήσει» και πως το συμβάν με το… ψάρι ήταν απλά ένα παράδειγμα.

Όσον αφορά στις αντιδράσεις του κόσμου, όπως εξομολογήθηκε, έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

«Όταν άνοιξα το κινητό αντίκρισα έναν πανικό, μια φρενίτιδα θα μπορούσα να πω, την οποία δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο. Μου λένε να ψοφήσω και πώς τολμάω και μιλάω άσχημα για τον Αγγελόπουλο. Είπα κάτι αρνητικό ρε παιδιά;» ανέφερε και πρόσθεσε: «Στο συμβούλιο είπα ότι κερδίζει το ψέμα και η αδικία. Αυτό δεν το είπα γιατί έβαλα ένα πρόσωπο απέναντι. Και ευτυχώς ο Γιώργος με δικαιώνει με αυτά που είπε στο επεισόδιο της Κυριακής. Είπε ότι «κρατάω αυτό που είπε η Σόφη, ότι κερδίζει το ψέμα και η αδικία». 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top