ΝΑ πώς θα εμφανιστεί η Demy στη σκηνή της Eurovision - ΤΙ αποκάλυψε η ίδια;

Όσα αποκάλυψε η νεαρή τραγουδίστρια

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει! Απομένουν μόλις δύο μήνες μέχρι την ημέρα που η Demy, η εκπρόσωπος της ελληνικής αποστολής στην Eurovision 2017, θα ανέβει στη σκηνή και θα παρουσιάσει στο Κίεβο της Ουκρανίας, το κομμάτι «This Is Love».

Η ελληνική συμμετοχή που το 2016 είχε μείνει εκτός μουσικού διαγωνισμού, πρέπει πρώτα να περάσει στον τελικό και στη συνέχεια να διεκδικήσει αν όχι την πρωτιά, μια από τις πρώτες θέσεις.

Όσο για το πώς θα καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και να πάρει την ψήφο όλης της Ευρώπης;

«Δεν θα είμαστε έξι άτομα, θα είμαστε λιγότεροι. Πριν μου αποκαλύψει ο Φωκάς Ευαγγελινός πως θα βγω στη σκηνή του έλεγα «Τι θα κάνω; Θα κολυμπήσω; Θα πετάξω»; Κι εκείνος ξεπερνάει τον εαυτό του κάθε φορά, οπότε πρέπει να είναι κάτι καλύτερο από το προηγούμενο. Σίγουρα υπάρχει χορός, όχι με την κλασική έννοια του dance, θα είναι πιο εμπνευσμένο. Δεν θα φορέσω κόκκινο σε καμία περίπτωση. Μισώ τους ανεμιστήρες πάνω στη σκηνή, τώρα προσπαθώ να το ξεπεράσω», αποκάλυψε η νεαρή τραγουδίστρια στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου»

Μάλιστα, όταν ο Γιάννης Πουλόπουλος επισήμανε στην τραγουδίστρια πως έμαθε ότι «Θα υπάρχει μια εναλλαγή όταν το τραγούδι γίνεται από slow σε dance, έχει άλλη μια έκπληξη στο δεύτερο κομμάτι και λίγο πριν το φινάλε έχει μια τρίτη», η Demy το επιβεβαίωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top