Ο «Μπακαλόγατος» επιστρέφει έγχρωμος και αναμένεται να γίνει…της κακομοίρας!

Δυναμική επιστροφή για τον θρυλικό Ζήκο!

Μετά το «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» άλλη μία αγαπημένη ελληνική ταινία γίνεται έγχρωμη. Ο λόγος για τον δημοφιλέστατο «Μπακαλόγατο», σε σκηνοθεσία Ντίνου Κατσουρίδη, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Χατζηχρήστο.

Ο θρυλικός Ζήκος, απέκτησε χρώμα 54 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη της προβολή.

Ο παραγιός του μπακάλη, ο Ζήκος κάνει άνω - κάτω μια ολόκληρη γειτονιά, κάπου στην Αθήνα, στη μεταπολεμική Ελλάδα της φτώχειας και της κουλτούρας του βερεσέ.

Ένα συνοικέσιο ανάμεσα στο αφεντικό του και μια νέα κοπέλα της γειτονιάς, ένας ατελέσφορος έρωτας και οι ξεκαρδιστικές ατάκες του Μπακαλόγατου αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά μιας από τις πιο cult ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Κώστας Χατζηχρήστος είναι πλέον «κλασικός» και όλοι θα τον απολαύσουν σε έναν από τους πιο αγαπημένους ρόλους που ενσάρκωσε ποτέ, αλλά αυτή τη φορά η ταινία προβάλλεται έγχρωμη. Η τηλεόραση του ΑΝΤ1 εξασφάλισε το φιλμ σε high definition και πλήρες χρωμάτων και θα το προβάλλει το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 20.00 σε πρώτη παγκόσμια προβολή.

Πρόκειται για ελληνική κωμική ταινία παραγωγής του 1963, σε σενάριο και σκηνοθεσία Ντίνου Κατσουρίδη. Το σενάριο βασίστηκε στο ομώνυμο θεατρικό έργο των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου. Πρωταγωνιστούν πέραν του Κώστα Χατζηχρήστου οι Κώστας Δούκας, Νίκος Ρίζος και Μαρίκα Νέζερ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top