Ο Αντώνης Λουδάρος ΑΠΑΝΤΑΕΙ στις κριτικές για τη βραδιά της Eurovision: "Ακόμα και στα Όσκαρ έγιναν λάθη"

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τίποτα από τη βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision, δεν «άκουσε» καλό λόγο: το «στήσιμο», τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στις τηλεφωνικές συνδέσεις, τα ρούχα των παρουσιαστών έκαναν το τηλεοπτικό κοινό να τρολάρει στα social media το θέαμα, αλλά και να κάνει ζάπινγκ, μιας και σημείωσε χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον ένα από τους δύο παρουσιαστές της βραδιάς, τον Αντώνη Λουδάρο, σε νυχτερινή του έξοδο και φυσικά εκείνος δεν παρέλειψε να δώσει τη δική του απάντηση στα όσα έχουν ακουστεί.

«Όταν αποφασίζουμε να εκτεθούμε, είμαστε έτοιμοι να εκτεθούμε για οποιαδήποτε κριτική», είπε αρχικά και συνέχισε: «η παραγωγή δε θα μπορούσε να είναι πιο πλούσια γιατί μετά θα έλεγαν γιατί είναι πού πλούσια παραγωγή. Τώρα που είναι φτωχική, λένε γιατί ήταν φτωχική. Aφού είμαστε φτωχή χώρα…».

Όσο για τα τεχνικά λάθη, ο ηθοποιός επεσήμανε πως "ακόμα και στα Όσκαρ έγιναν λάθη" και κατέληξε πως «είναι άθλος και θαύμα που πηγαίνουμε στην Eurovision! Να μη λέμε ψέματα, εάν δεν υπήρχαν χορηγοί δε θα πηγαίναμε!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top