«Πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω»: Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ εξομολόγηση της Φωτεινής Ψυχίδου για την δύσκολη εγκυμοσύνη της!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της και το μωρό που εδώ και μερικές ώρες κρατάει στην αγκαλιά της μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» η Φωτεινή Ψυχίδου.

Η δημοσιογράφος έδωσε το παρών στη μεσημεριανή εκπομπή του STAR μέσω Skype, από το πατρικό της στην Καλαμάτα, όπου και περνάει τις πρώτες ώρες της με το νέο μέλος της οικογένειάς της. Μεταξύ άλλων, παραδέχθηκε πως ήταν αρκετές οι φορές που πίστεψε πως δεν θα κατάφερνε να φέρει στον κόσμο τον γιο της, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς που τη βοήθησαν να γεννήσει το μωρό της, παρόλο που η κατάστασή της ήταν πολύ δύσκολη.

 

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Υπήρχαν στιγμές που φοβήθηκα πολύ και νόμιζα πως δεν θα τα καταφέρω. Στην αρχή δεν ήξερα τι θα γίνει και από την ταλαιπωρία λύγισα», είπε συγκινημένη η δημοσιογράφος.

Και συνέχισε: «Οι γιατροί, η οικογένεια μου και ο Δημήτρης ήταν δίπλα μου. Υπήρχαν στιγμές που δεν έβλεπα την ευτυχία μου. Προς το τέλος όταν μπήκα στον 8 μήνα, ήταν λίγο πιο εύκολα τα πράγματα μέχρι την στιγμή που γέννησα. Ήμουν ανυπόφορη από την γκρίνια». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top