«The Voice»: Η γκάφα της Μπουσδούκου, το σχόλιο του Καπουτζίδη και η απάντησή της!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Λίγο πριν την ανακοίνωση της τετράδας που πέρασε στην δεύτερη φάση του τελικού του The Voice, ο Γιώργος Καπουτζίδης θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για την Άννα Μπουσδούκου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλεσε τον Γιώργο Καπουτζίδη, στον αέρα του ΣΚΑΙ και σε σχετικό ρεπορτάζ για το show, «Γιώργο Σαουτσίδη».

«Σήμερα έβλεπα την εκπομπή της κυρίας Μπουσδούκου στον ΣΚΑΙ και κάνανε ρεπορτάζ για το Voice και λέγανε πόσο καταπληκτικά είναι τα οκτώ παιδιά μας και πόσο υπέροχοι είναι οι τέσσερις coaches. Και μετά η κυρία Μπουσδούκου είπε και τι καλός παρουσιαστής είναι ο Γιώργος Σαουτσίδης! Θέλω λοιπόν να στείλουμε την αγάπη μας, Γιώργο Σαουτσίδη, όπου και να είσαι, όποιος και να είσαι σε ευχαριστούμε, ήσουν πηγή έμπνευσης για όλους μας», είπε γελώντας ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η απάντηση της Μπουσδούκου

Το σχόλιο έβαλε φωτιά στο twitter και η Άννα Μπουσδούκου δεν άφησε το τρολάρισμα να πέσει κάτω. «Δεν τον είπα Σαουτσίδη. Καλέ δεν ξέρω τον Γιώργο Καπουτζίδη; Αν είναι δυνατόν, ένα σαρδάμ έκανα» είπε γελώντας η παρουσιάστρια.

«Χαιρόμαστε που παρακολουθούσατε την εκπομπή, αλλά γιατί δεν είπατε και τη συνέχεια, ότι τρία λεπτά μετά διόρθωσα το λάθος;» πρόσθεσε και τόνισε πως εκ παραδρομής τον αποκάλεσε Σαπουτζίδη. Μάλιστα, φρόντισε να προβάλει και πάλι το απόσπασμα από τη χθεσινή εκπομπή, όπου ακούγεται - ομολογουμένως δύσκολα βέβαια - να επαναλαμβάνει σωστά το όνομα του σεναριογράφου/ηθοποιού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top