Ένα... σύμφωνο έκανε τη ζημιά: Γκάφα στον "αέρα" του Happy Day - ΔΕΙΤΕ τι συνέβη

Δε φαντάζεστε ποια νόμιζαν πως θα βρίσκεται στην επιτροπή του YFSF!

Τι Κοκκίνου, τι… Κοκκίδου! Τι και αν η Έλλη Κοκκίνου θα είναι στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar, όπως σας είχε γράψει αποκλειστικά στο star.gr και είχε επιβεβαιώσει και η ίδια;  Στο Happy Day άλλα άκουσαν και άλλα κατάλαβαν!

Σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος θα είναι και φέτος στην κριτική επιτροπή του σόου μεταμφιέσεων μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Έλλη Κοκκίνου, ρωτήθηκε για τη συνεργασία μαζί τους.

Τόσο όμως η Σταματίνα όσο και οι συνεργάτες της αντί για Κοκκίνου, άκουσαν Κοκκίδου, την ηθοποιό από την «Μουρμούρα» με αποτέλεσμα να σχολιάζουν τον ρόλο που θα έχει στην επιτροπή του YFSF.

Ένα σύμφωνο δηλαδή έκανε τη ζημιά!

«Άρα να ξεκαθαρίσουμε ότι στο YFSF η νέα κριτική επιτροπή απαρτίζεται από την κυρία Κοκκίδου, την αγαπημένη ηθοποιό από τη Μουρμούρα, που είναι στο ζευγάρι των πιο μεγάλων σε ηλικία, που είναι ένας διαφορετικός ρόλος για την κυρία Κοκκίδου. Τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον κύριο Φασουλή ο οποίος δεν ήξερε για τους άλλους αλλά είχε πει ναι» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Επειδή είναι και λίγο αυστηρή η κυρία Κοκκίδου, μπορεί να έχει και το ρόλο της πιο αυστηρής στην κριτική επιτροπή» συνέχισε η Ελένη Τσολάκη και έπειτα η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: 

«Δεν θα ξεχάσω που την είχαμε εδώ καλεσμένη και είχε μείνει λίγος χρόνος για να πει τα θεατρικά της και με κοίταξε με ένα ύφος… Πραγματικά φοβήθηκα. Σκέψου να ήμουν απέναντι ως συμμετέχουσα στο YFSF».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top