Οικογενειακή υπόθεση το «Μπρούσκο» - Τώρα και η κόρη της Εβελίνας Παπούλιας στη σειρά!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Το μήλο έχει πέσει κάτω από τη μηλιά και ακόμα κι αν δεν ξέρει κανείς ότι έχουν συγγένεια, εύκολα μπορεί να το συμπεράνει από την ομοιότητά τους!

Η Εβελίνα Παπούλια είχε την ευκαιρία να καμαρώσει την κόρη της Αφροδίτη να παίζει στη σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», όπου πρωταγωνιστεί η ίδια στο επεισόδιο της 1ης Μαρτίου.

Η 18χρονη Αφροδίτη – Μαρία Λιάντου είναι ο καρπός του έρωτα της ηθοποιού και του πρώην συζύγου της, επίσης ηθοποιού, Γιώργου Λιάντου και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο για την ομορφιά, αλλά και για το ταλέντο της!

Βαδίζοντας στα χνάρια των γονιών της, η Αφροδίτη, που αγαπάει περισσότερο τη μουσική και τη σύνθεση, έκανε έκτακτη συμμετοχή στην τηλεοπτική σειρά και τραγούδησε ένα τραγούδι που έντυσε μουσικά μια ερωτική σκηνή ανάμεσα σε δύο ήρωες, την Δάφνη και τον Μύρο.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά», η Εβελίνα Παπούλια, αν και δεν το συνηθίζει, είχε μιλήσει για την κόρη της. «Την έχω μεγαλώσει με το να θέλει να περνάει καλά. Γιατί αν δεν συμβαίνει αυτό κάτι δεν πάει καλά στη σχέση της. Βέβαια θα το παλέψει, γιατί γενικώς δεν είμαστε μια οικογένεια που καταθέτει τα όπλα. Τη στιγμή που αρχίζεις και φθείρεσαι οφείλεις να προστατέψεις τον εαυτό σου, όσο ερωτευμένη κι αν νιώθεις, όσο κι αν αγαπάς τον άλλο πρέπει να σεβαστεί κι ο άλλος τις δικές σου ανάγκες. Εκεί τοποθετούμαι», είπε.

Και συνέχισε: «Από εκεί και πέρα είναι δική της η ζωή, δικές τις και οι επιλογές. Καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου θα φύγει στο Λονδίνο για σπουδές. (...) Σαν μητέρα είμαι αυστηρή όταν πρέπει. Δεν είμαι καθόλου ο γονέας ελικόπτερο, που θέλει να τα ελέγχει όλα. Την Αφροδίτη την έχω μάθει από πολύ μικρή να είναι αυτόνομη. Από το να μπορεί όταν θα φύγει στο εξωτερικό να μην φτιάχνει τοστ για να φάει αλλά κανονικό φαγητό, μέχρι να ελέγχει τα οικονομικά της. Ένα παιδί που δεν έχω αγωνία για το πως θα επιβιώσει μόνη της».

Δείτε το απόσπασμα που έπαιξε στο "Πρωινό"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top